- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
alicike
csendes tag
válasz
CöcBömb
üzenetére
Kiváncsi vagyok milyen beszámoloid lesznek,mert akárhogy is názzük,Te már a javulás utjára lépsz,amire én még csak aműtöbe jutok el(jobb esetben) 
Biztos nem egyedül leszel...amugy képzeld nekem az orrmandulám kivették kiskoromban,viszont ugy néz ki,hogy visszanőtt,azt mondta drnő,hogy majd mütét közben ha aslzok,megnézi,és ha ott van kikapja
mégegyszer...most nem kinzott annak vizsgálásával is...csak olyan orrhangom van sokszor,és gondolta,lehet azért,mert azok visszanőnek!
Te mióta halogatod?vagyis mióta betegeskedsz a manduláddal?amint elnézem szinte csak mi diskurálunk itt,ilyen kevesen mennek mandulamütétre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- Lego 42093 Corvette ZR1
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiváncsi vagyok milyen beszámoloid lesznek,mert akárhogy is názzük,Te már a javulás utjára lépsz,amire én még csak aműtöbe jutok el(jobb esetben)