Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anicska
csendes tag
Szisztok Fanett és Mui!
Fanett köszi szépen a jó tanácsot, igen nekem is úgy néz ki erre volt szükségem.
Pár napja nyomom a nyugtató teát és a term.nyugtató bogyikat.Jól vagyok, Mui, köszönöm szépen.
Nekem sokat segített a nyugtató(én CSAK természeteset veszek be)
illetve hogy 2-3 nappal ezelőtt változtattam a lábadozásomon (végső elkeseredésemben)
mikor jól vagyok, akkor elmegyek itthonról, nagyon vigyázok magamara, de nagyon jót tesz, hogy kimozdulok. Gyenge vagyok, gyorsan elfáradok, de sztem sokat segített nekem. Mert jobban bírom itthon a fájdalmat, a rosszat, mert előtte kicsit kikapcsolódom, feltöltődöm
.
Tegnap voltam kontrollon doki néninél, nagyon szép a sebem szerinte.
És szabad HAJAT MOSNOM!!!!és egyéb korláozások is feoldva
.
Ez jó hír volt, illetve kaptam még egy nagyon-nagyon jó hírtahogy kijöttem a kórházból.
Hazaértem megmostam a hajamat, friss ágyneműt húztam
és EGYRE JOBBAN VAGYOK!!
(doki néni szerint leváltak a sebemről a dolgok...ez lehetett olyan fájdalmas...)
Mui: nekem is majd kiesett a fülem, az alkapcsom is iszonyatosan fájt.....át tudom érezni....áááKitartás!! Már nem sok van hátra!!
Nekem kiírták a szekrényemre a műtéttől eltelt napok számát
. Ettől is jobb volt. A szememmel láttam az idő múlását!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest