- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anicska
csendes tag
Szisztok Fanett és Mui!
Fanett köszi szépen a jó tanácsot, igen nekem is úgy néz ki erre volt szükségem.
Pár napja nyomom a nyugtató teát és a term.nyugtató bogyikat.Jól vagyok, Mui, köszönöm szépen.
Nekem sokat segített a nyugtató(én CSAK természeteset veszek be)
illetve hogy 2-3 nappal ezelőtt változtattam a lábadozásomon (végső elkeseredésemben)
mikor jól vagyok, akkor elmegyek itthonról, nagyon vigyázok magamara, de nagyon jót tesz, hogy kimozdulok. Gyenge vagyok, gyorsan elfáradok, de sztem sokat segített nekem. Mert jobban bírom itthon a fájdalmat, a rosszat, mert előtte kicsit kikapcsolódom, feltöltődöm
.
Tegnap voltam kontrollon doki néninél, nagyon szép a sebem szerinte.
És szabad HAJAT MOSNOM!!!!és egyéb korláozások is feoldva
.
Ez jó hír volt, illetve kaptam még egy nagyon-nagyon jó hírtahogy kijöttem a kórházból.
Hazaértem megmostam a hajamat, friss ágyneműt húztam
és EGYRE JOBBAN VAGYOK!!
(doki néni szerint leváltak a sebemről a dolgok...ez lehetett olyan fájdalmas...)
Mui: nekem is majd kiesett a fülem, az alkapcsom is iszonyatosan fájt.....át tudom érezni....áááKitartás!! Már nem sok van hátra!!
Nekem kiírták a szekrényemre a műtéttől eltelt napok számát
. Ettől is jobb volt. A szememmel láttam az idő múlását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Fűnyíró topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest