Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem. Azt hittem, hogy a kivételbe rakás a fájlra és a hozzá kapcsolódó folyamatokra is érvényes lesz. A védelmet nem akarom gyengíteni, eddig nem tapasztaltam hátrányát a torrentekkel kapcsolatban lévő tiltásoknak, így egyelőre akkor marad ahogy eddig volt. Köszi az infót!
Most már csak az érdekelne, hogy van e értelme a CIS mellett használni még ezt a progit is.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű (bár érdekes módon Mercutio megértette), de a "A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja." részből szerintem kiderült, hogy a blokkolást szeretném megszűntetni. Amúgy kösz az infót! Mondjuk azt nem értem, hogy ha berakom a kivételekbe a utorrent-et, akkor miért blokkolja továbbra is a hozzátartozó ki és bemenő adatok egy részét.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Fent van a gépemen a Comodo Internet Security. Ebben ugye van egy kémprogram védő. Én ezen felül felraktam az Anti-Malware-t is. Első kérdésem, hogy van e értelme a CIS-en felül használni ezt a progit?
A másik, hogy időről időre kiírja, hogy blokkolt egy-egy bejövő/kimenő adatfolyamot a utorrent-ben. Ezt meg tudom valahogy akadályozni? A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest