- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Régebben az mbam nem volt ennyire agresszív állat.
Azon már túltettem magam, hogy az újabb verzió nem az ingyenes verziót telepíti fel, hanem a trial-t, de hála az itteni hozzászólásoknak, megtaláltam, hogyan állítsam ingyenesre még a trial idő előtt.
Régebben én úgy használtam, hogy havonta 1-2 alkalommal elindítottam, de most, hiába kapcsolom ki, hogy induljon a windowssal, akkor is ott figyel a system tray-en az ikonja.
Vagyis fut.
Vajon mi a bánatot állítsak be rajta, hogy tényleg semmit ne csináljon addíg, amíg én kézzel el nem indítom?
Ja, és hogy NE csináljon napont ellenőrzést? Mert én ilyet nem kérek. Majd, ha elindítom, ellenőrizzen, de látom az eseménynaplójában, hogy amióta felraktam ezt az újat, minden nap van egy bejegyzés. -
vlevi
nagyúr
Nekem meg az a bajom a legutóbbi frissítéssel, hogy eddig az ingyenes volt fenn, de most 15 napos triálra frissült.
Ma délután a taskbar értesítősávjában vinnyogott, hogy van frissítés, telepítsem-e. Eddig még sosem jelzett a taskbaron, mert az ingyenesnek nincs állandó védelme, csak kb 1-2 hetente futtattam végig, talál-e valamit.
Feltelepült a frissítés, és sajnos felrakta a prémium 14 napos trialt. Pedig eddig nagyon figyeltem, hogy SOHA ne nyomjam meg a prémium verziójának a telepítését.
Uninstalláltam, mert nincs rá szükséges, letöltöttem a honlapról a free verziót, de a 14 napos trial-t telepíti.
Ezek szerint megszűnt az MBAM free?
Vagy, külön ki kell kapcsolgatni minden szart rajta?
Régebben, emléxem, amikor a 2-esről váltottak a hármarsa, akkor is felbosszantottak, mert volt 1-2 ellenőrzési opció a 2-esben, amit a 3-asból kivettek, most meg ez a prémium lóf...
Vírusirtásra maradnék a windows defendernél, azt használom, amióta win7-em van, nem járok gyanús oldalakon, eddig nem volt vírus bajom, nem kell az ingyenes defender helyett másik, fizetős alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest