Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Régebben az mbam nem volt ennyire agresszív állat.
Azon már túltettem magam, hogy az újabb verzió nem az ingyenes verziót telepíti fel, hanem a trial-t, de hála az itteni hozzászólásoknak, megtaláltam, hogyan állítsam ingyenesre még a trial idő előtt.
Régebben én úgy használtam, hogy havonta 1-2 alkalommal elindítottam, de most, hiába kapcsolom ki, hogy induljon a windowssal, akkor is ott figyel a system tray-en az ikonja.
Vagyis fut.
Vajon mi a bánatot állítsak be rajta, hogy tényleg semmit ne csináljon addíg, amíg én kézzel el nem indítom?
Ja, és hogy NE csináljon napont ellenőrzést? Mert én ilyet nem kérek. Majd, ha elindítom, ellenőrizzen, de látom az eseménynaplójában, hogy amióta felraktam ezt az újat, minden nap van egy bejegyzés. -
vlevi
nagyúr
Nekem meg az a bajom a legutóbbi frissítéssel, hogy eddig az ingyenes volt fenn, de most 15 napos triálra frissült.
Ma délután a taskbar értesítősávjában vinnyogott, hogy van frissítés, telepítsem-e. Eddig még sosem jelzett a taskbaron, mert az ingyenesnek nincs állandó védelme, csak kb 1-2 hetente futtattam végig, talál-e valamit.
Feltelepült a frissítés, és sajnos felrakta a prémium 14 napos trialt. Pedig eddig nagyon figyeltem, hogy SOHA ne nyomjam meg a prémium verziójának a telepítését.
Uninstalláltam, mert nincs rá szükséges, letöltöttem a honlapról a free verziót, de a 14 napos trial-t telepíti.
Ezek szerint megszűnt az MBAM free?
Vagy, külön ki kell kapcsolgatni minden szart rajta?
Régebben, emléxem, amikor a 2-esről váltottak a hármarsa, akkor is felbosszantottak, mert volt 1-2 ellenőrzési opció a 2-esben, amit a 3-asból kivettek, most meg ez a prémium lóf...
Vírusirtásra maradnék a windows defendernél, azt használom, amióta win7-em van, nem járok gyanús oldalakon, eddig nem volt vírus bajom, nem kell az ingyenes defender helyett másik, fizetős alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest