- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Szevasztok.
Kb. egy hónapja már nem megyek semmire az ingyenes változatával, ennek az amúgy eddig évek óta sikerrel használt vírusfertőzések felderítő és eltávolító mwb.a.m. alkalmazással. Már próbáltam, hogy töröltem a gépről és újra telepítettem - sokat nem értek az ilyenekhez amúgy, sajnos.
Amióta felugrik egy kis ablakban egy figyelmeztetés:
"Hiba: A Malwarebytes nem tudta betölteni az Anti-Rootkit illesztőprogramot. Hibakód: 20025. Szeretné folytatni a vizsgálatot anti-rootkit ellenőrzés nélkül?"
Bárhogyan is döntök eztán, a vizsgálat SOHA NEM FUT VÉGIG, valami "Előzetes beolvasási művelet..." (az első fázis) pörög aztán a végtelenségig és nem vizsgálja át a gépet sajnos!
És pl. a választható "Gyors-vizsgálat" opció megszűnt, mert azóta nem aktív az sem rajta.Úgy gondolom, itt a hozzáértők már értesültek erről a "bibiről" és talán tudnak valami okosságot válaszolni, mert talán nem venném meg az éves 6 és fél ezer forintos teljes (őrzős) változatát.
(Az ingyenes is évekig tökéletesen lepucolt minden bejutott vírus-szemetet.)
Még most kezdtem a Google-val keresgélni ezzel kapcsolatban, úgy estem be ide is.
Várom a segítséget, előre is köszönöm!JÉ! Ahogy ezt ide megfogalmaztam (megint újratelepítettem a progit úgy 15 perce és most VÉGRE vizsgálta a gépet!
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét. 
Ha vissza jelentkezne a hiba, akkor "jövök", ezt pedig azért sem törlöm most. (Szerkesztve utólag!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán az Anti-Rootkit kihagyása okán (de próbáltam már korábban mindent), vagy nem tudom hogyan, de most vizsgált és takarítottam is néhány "PUP" izét.