Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M62-501
csendes tag
Sziasztok. Laikus vagyok, nem sokat értek a Malwarebytes-Anti malware-hoz ezért bocsánat ha nagy marhaságot kérdezek. Azt szeretném megkérdezni, hogy amiket a naplóban, észlelt (fertőzött) objektumokat ír mappát és fájl is egyaránt az elérési útvonalával, szóval ha kijelölve azokat kérem, hogy törölje, ő akkor a komplett fájt/mappát magát egy az egyben törli vagy csak a fertőzést törli róla? Azért kérdezem ezt mert az elérési útvonalból van amelyiknek a mappák, útvonal, fájlnév semmit nem mond, kvázi nem tudom, hogy esetleg nem egy rendszer (windows) fájl vagy valamelyik telepített program összetevője, eleme, így nem merek vele szinte semmit töröltetni...kérlek segítsetek. Esetleg ha a napló jegyzettömböt elküldeném és leírnám, hogy a Windowson kívül milyen (kevés) programot telepítettem, tudna-e nekem ebben valaki segíteni, hogy melyiket töröltethetném vele és melyik tartozik valamelyik programhoz? Előre is köszönöm a válaszotokat...még 2 napig van a próba verzió, addig ki akarom törölni a csúnyaságokat a laptopomról. Ha infó kell a rendszeremről a megoldáshoz, Windows 7 Ultimate 64 bitesem van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Cudy routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest