Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M62-501

csendes tag

Sziasztok. Laikus vagyok, nem sokat értek a Malwarebytes-Anti malware-hoz ezért bocsánat ha nagy marhaságot kérdezek. Azt szeretném megkérdezni, hogy amiket a naplóban, észlelt (fertőzött) objektumokat ír mappát és fájl is egyaránt az elérési útvonalával, szóval ha kijelölve azokat kérem, hogy törölje, ő akkor a komplett fájt/mappát magát egy az egyben törli vagy csak a fertőzést törli róla? Azért kérdezem ezt mert az elérési útvonalból van amelyiknek a mappák, útvonal, fájlnév semmit nem mond, kvázi nem tudom, hogy esetleg nem egy rendszer (windows) fájl vagy valamelyik telepített program összetevője, eleme, így nem merek vele szinte semmit töröltetni...kérlek segítsetek. Esetleg ha a napló jegyzettömböt elküldeném és leírnám, hogy a Windowson kívül milyen (kevés) programot telepítettem, tudna-e nekem ebben valaki segíteni, hogy melyiket töröltethetném vele és melyik tartozik valamelyik programhoz? Előre is köszönöm a válaszotokat...még 2 napig van a próba verzió, addig ki akarom törölni a csúnyaságokat a laptopomról. Ha infó kell a rendszeremről a megoldáshoz, Windows 7 Ultimate 64 bitesem van a gépen.

Új hozzászólás Aktív témák