Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Láma kérdés: az úgy elég,ha pl a dolphin browser 9.2.0-ra csak simán rátelepítem a 9.3.1-es verziót? Persze mind a kettő a magyar fordítású...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz RootRulez #5004 üzenetére
Akkor mégsem voltam láma,mert így csináltam
(#5006) tuningtomi úúú,ennek nem örülök. Tesztelem,és ha gáz van írok. Nekem eddig semmi bajom nem volt az előző 9.2.0 verzióval. (én ezt használtam eddig)[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz tuningtomi #5006 üzenetére
Túl sokat nem netezek telón, de eddig semmi gondom vele.
Sőt, mintha gyorsabb lenne mint a 9.2.0 volt...[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz tuningtomi #5008 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyet. Egyenlőre
-
A Zoner Mobile Security honosítását elkövető személy esetleg itt is jelen van?
Van 1-2 elvadult fordítás benne...
-
Gadget-ke
csendes tag
Sziasztok! Megkérek egy hozzáértőt, homályosítson fel, hogy mi a különbség a Call Meter NG és a Call Meter 3G között.
-
-
macilacus
senior tag
-
oncsi
őstag
Jó estét mindenkinek.
Szeretném megkérdezni a hozzáértő tagoktól, hogy egy alkalmazás iconját mivel lehetne lecserélni (gyári Rom, nem rootolt.
Egy Sony Ray lenne az áldozat, és a WiFi megosztást szeretném hasonlóval be-ki kapcsolgatni, mint a Sony gyári widgetjei.
Van is hasonló, meg funkciójában tökéletes, de egyik sem olyan (színe más, meg picit a mérete.Mi kell hozzá, hogy szétszedjem, és kissé átalakítsam Sonyssá?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Elkészítettem a MiHome (MIUI Launcher) fordítását. Eléggé darálva lett (ma reggel kezdtem el ezt a ~600 sort), hibák lehetnek benne.
Az alap zárképernyőben sincsenek kínai jelek már. A fordítás a program 100%-át lefedi, amit szövegként hajlandó használni.
A végére pedig egy kellemetlen dolog: bizonyos embereknek néha sok itt a jóból és nem egyszer tűnik fel a "munkájuk" hivatalos fordításokba. Nem emelnék ki senkit innen, mert többnyire csak beesnek egy-egy poszt erejéig, de nem szeretném meglátni, hogy valaki a tudtom nélkül az én munkámat adja oda, mint sajátot! Gerinc is van a világon uraim! az a minimum, hogy szól valaki, ha valami kell neki. Nem tilthatom meg, hogy elvigye, mert nem az enyém, de ennyit talán megérdemel innen bárki!
[ Módosította: bolondember ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
Pár igen rusnya elgépelés javítva lett közben. Elnézést a kapkodás miatt, elsőre csak tesztnek indult a fordítás, de nagyon megszaladt a végére...
Új csomag: [link]
Az előzőre felmegy simán.
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Na akkor cibálom le megint,mert tetszik Igaz,teljesen más mint a Nova,de egész jó kis cuccnak tűnik. De ezt nem lehet úgy lezárni,hogy ne tudjam véletlenül mozgatni az ikonokat? A képernyő lezáró vagy mi hiába van felrakva,akkor is tudom pakolgatni az ikonokat húzással.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5025 üzenetére
Mármint lehet nem jól magyarázom. Volt valami olyan lehetőség hogy képernyő lezárás vagy mi,de ahhoz telepítenie kellett egy pár száz kb-os vackot. De akárhogy állítgattam,az ikont tudtam húzással mozdítani. Lehet hogy 5 percnél tovább kellett volna babrálni. Ja de most gondolkozok,hogy ami nekem kell,azt Nova-ban asztal lezárásnak hívják. Szóval akkor várhattam én,hogy stabilan maradjanak az ikonok.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5027 üzenetére
Igen,ezt én értem. De én nem azt akartam. Mert mint írtam az előbb,én az úgynevezett asztalt akartam lezárni,(csak nem esett le,hogy nem véletlenül "képernyő" lezárás a neve)hogy ne tudjak véletlenül kukába húzni egy ikont,vagy ilyesmi. Ez van a Nova launcherben,(meg gondolom másban is)és ilyen funkciót akartam.
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Köszönöm, tetszetős darab, illetve az előző telefonomon szinte csak ez volt (defy).
Van egy jelenteni valóm is, Az óránál, illetve a zárképernyőn van egy kis nyelvi anomália.
Ennek ellenére én ezt használom, és tetszik."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy tiszteletteljes kérésem
DailyRoads Voyager
Ha valaki kedvet érez a fordításra annak előre is köszönömMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
Arween
senior tag
ttpod-ot nincs kedve valakinek a szárnyai alá venni?Sajnos aki régebben fordította,nem foglalkozik vele,nem is érem már el.Pedig szerintem nagyon jó kis zenelejátszó és még ingyenes is:
ttpod -
RootRulez
félisten
Na, rávettem magam és (majdnem) befejeztem a Launcher8 fordítását. Fel is tettem, parancsoljatok.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van valami magyarosított névjegy szerkesztő amellyel a gyárit lelehet cserélni? -
Dr. Chinese
csendes tag
Mostanában kicsit lusta vagyok, de a korábbi Skype verziók működnek.
Megkérek mindenkit, ha az oldalamra látogat, azt a :8080 porton tegye, ellenkező esetben mindenkit 404 hibaüzenettel üdvözlök. (add tovább a linket)
-
RootRulez
félisten
válasz Dr. Chinese #5047 üzenetére
Na, másik fiókkal tolod? Oszméroszméroszmér?
═════════════════════════════════════════
-
xSide
őstag
válasz RootRulez #5044 üzenetére
Köszönet, csempe vagy nem csempe?
Észre sem venni a w8 ficsőröket (amit utálok), teljesen testre szabható a homescreen.
Eddig nem próbáltam ki, de a fordításod hatására igen és végre nem egy megszokott tömegfunkciókkal ellátott launcher néz szembe velem.
Egy forditási karakterelütést véltem felfedezni benne kép helyett hép...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest