Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Nekem is az volt a gondom, hogy ide ültem, és kérdeztem.
De szóltak, és örültem mert nem is figyeltem a jobb felső sarokban a keresőt.
Elég Rootrulez nevére rákeresni pl, és mindent megtalálsz.Én sem tudok eléggé hálás lenni nekik
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz RootRulez #1786 üzenetére
Szia!
Tegnap láttam valahol az avast!mobile security-t, dicsérték rendesen.
Aki írt róla, azt kikapcsolta a vírusirtó, meg pár funkciót rajta, egyes egyedül azért volt fenn neki, mert ha ellopják a telefont (vagy eladja?), akkor időközönként bekapcsolja a gps-t, és küldi a koordinátákat.
Kikapcsolhatatlanul.
De nem tudtam megfejteni a foghíjas angol tudásom miatt.
Ha megnéznéd, lehet tényleg marha nagy app lenne..Zoli
-
zho-lee
addikt
???
Keresem, beírtam a jobb felső sarokban a kis négyzetbe, akkor sem találom.
(egyik fórumon sem)
Pedig itt olvastam valahol...
Én csak idéztem félig-meddig, hiányzik a pontos leírás, és mivel tegnap este telepítettem, megnéztem, töröltem -szerintem az angol tudásom is..
Azért tettem ? jelet az eladás után, mert én már ott leakadtam, akkor mi van?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Sziasztok!
Én is szeretnék kérdezni, mert még nem tudom.
Fizetős appokat szoktatok fordtani?
Ha nem, akkor tárgytalan lenne, ha igen, akkor a következő, szerintem hasznos appot szúrtam ki:
Acupressure: Treat Yourself a marketen.tudtok esetleg hasonló magyarul beszélőt is...?
a választ!Szerk: kallossy: a qq launcher nagyon jó, szép, de időnként megáll, lefagy, nem válaszol.
3 féle készüléken: Vodafone 845 , Vodafone 858 , LG Optimus Pro C660 próbálva..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Köszönet szintén!
Erre esetleg van valami 5let?
-
zho-lee
addikt
válasz RootRulez #1937 üzenetére
Szia!
A céges gépen sikerült működésre bírnom azt a magyarító progit, de félsiker..
Amekkora ökör vagyok, a lehető legrégebbi colornote-t sikerült magyarítanom, a 75% funkció még nincs is benne..
Az sem egyszerű, mert a telefonra nem installja fel, de a c/windows/temp könyvtárba elmenti.
Na, amit ott találtam, azzal felülírtam az eredetit, és korrektül magyar lett.
De még a biztonsági mentés visszaállítása is hiányzik a setup fül alatt -persze, hát naon régi szegény..Szóval működik, de nem mindegyik app-al, és akkor is nyögve nyelősen
(mivel több app-ot is próbáltam, de meg sem nyitja, vagy hibaüziket küld)Tudom, hogy ez már magyarított app ( a későbbi megjegyzések miatt), ezt csak próbaképp akartam fordítani, mivel én vagyok az. aki a legkevesebbet ért ehhez...
Maradok a ti kiváló munkáitok mellett!
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #1947 üzenetére
Szerintem felejtős, az itthoni, "kicsit komolyabb gépemen nekem is nyitogatja a végtelenségig, a benti (céges) penta3-as gépen meg másodpercek alatt megnyitja..
De az enyémre minden telepítve van ráadásul, amit ajánlottak a progi xda-s oldalán
Ha megnyitja, beírhatod a magyar szöveget, de a telefonra nem teszi fel..
Külön kell mókolni, hogy visszanyerd a munkád..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Gabesz8103 #1966 üzenetére
Próbaképp: töröld előtte az eredetit..
-
zho-lee
addikt
válasz mrskatejoe #2067 üzenetére
+1
-
zho-lee
addikt
válasz mrskatejoe #2400 üzenetére
Ez lehet nekem is megoldaná az akku problémámat
Csak lenne érthetőbb.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Go Launcher fan-októl lehet itt kérdezni?
Mivel nem magyarítással kapcsolatos lenne, azért kérdem."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Üres mappát nem enged létrehozni, amit viszont enged, abba nem tudom beledobni a könyvjelzőket.
A dokk-kal sem tudtam mit kezdeni, de aztán találtam transparens dokkot a playon..Az összes többi meg baromi jó lenne!
Legjobban az tetszik, hogy új mappa/appok bele/dokk sávra teszem!Nem minimalizmus, de 3 lapon egy mozdulattal (+2 képernyő be, és bill zár ) elérek mindent. Ez inkább a gyorsaság, nem beszélve az ADW-n mindent eltüntethetek (dokk, értesítési sáv),az ikonokat leszámítva..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Ajánlották a szoftver kibeszélő topicban, kipróbáltam, nekem nagyon bejött, az LG Camerát ütötte ki a nyeregből.
Cymera nevű app.
Ezt lehetne magyarítani?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz drotifuti #3604 üzenetére
Egy gondom van vele, nem találom a felbontás beállítását.
Egyébként az sd-n lévő képeket is be lehet vele tallózni, szerkeszteni.
Az LG Optimus Pro "nem túl hitech" kamerával, este lakásban is tud élvezhető képet csinálni"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Bocsi a kérdésért, de új pc-m lett, és pár dolgot elfelejtettem/nem találok.
Jól emlékszem, hogy a Missed Call Reminder magyarosítva van?
Tudtok egy linket adni?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Találtam egy figyelemre méltó alkotást, szerintem sokaknak fog még tetszeni.
Ez az [UC Browser].
Nagyon szuper, egyenlőre nincs agyonfejlesztve, mint egyes böngészők..
Csak egy baja van:Meg tudnátok ezt nézni?
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Köszönöm, tetszetős darab, illetve az előző telefonomon szinte csak ez volt (defy).
Van egy jelenteni valóm is, Az óránál, illetve a zárképernyőn van egy kis nyelvi anomália.
Ennek ellenére én ezt használom, és tetszik."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zsoltzsolt #5427 üzenetére
+1..
nem települ."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest