Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
═════════════════════════════════════════
-
Foose
addikt
Ha fel akarom tenni a magyarított 2.0-ás facebook appot,honnan kell törölnöm a gyárit? Van rootom,és ICS van a telón. system/app-ból kell csak törölni? Vagy máshonnan is?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
tomi613
aktív tag
Csak a system/app mappából. Helyére rakhatod úgy hogy Facebook.apk rw.r.r jogosultságal vagy telepítheted is simán külön progiként.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Foose
addikt
Sajnos nem elég ha csak a system/app-ból törlöm Sejtettem én,nem véletlenül kérdeztem. Nem akar felmenni telepítéskor a magyarított. Természetesen arra hivatkozik,hogy már van egy másik csomag ezzel a névvel a telón. Valaki?
-
Foose
addikt
Jó lenne ha segítene valaki akinek már sikerült lecserélni a magyarra,mert nekem köcsösködik. Sikerült annyit elérnem,hogy az eredeti helyére bemásoltam simán Facebook.apk néven. Így indul,de még mielőtt pislognék,be is zárja magát. Pedig estére kellene a facebook progi...
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #4707 üzenetére
Köszönöm,máris nézem. Bár most elvileg csak bemásolva van a magyar apk,de akkor kiszedem,viszont nem tudom a frissítést hogyan töröljem az alkalmazáskezelőben,mert az eredeti apk már nincs meg. Na mindjárt meglátom... Csak ezeket a mappákat nem vágom,hol lesznek,milyen néven Na akkor a frissítés dolog szerint hanyagolva,mert eleve már csak tiltani engedi. Gondolom mikor töröltem az eredeti apk-t,ment vele az is. Vagy nem tudom. De akkor most elvileg csak a magyar 2.0 van fent,10MB.... Így is pucoljam ki a mappákat?
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Na lehet hogy így marad. Most működik. Bejelentkeztem meg minden. Egyenlőre nincs hiba. A "check-in" nálam check in maradt. Vagy ez úgy van alapból fordítás után is? Köszönöm a segítséget!
-
RootRulez
félisten
Anno lefordítottam, asszem "bejelentkezés"-nek, de volt akinek nem tetszett. Ha van ötlet, akár erre is, szívesen fogadom.
Legyen úgy fordítva, hogy "helyek"? De az se jó.
Sztem legalábbis csak a "bejelentkezés" az erre való, meg mintha a webes felületen is úgy hívnák ezt magyarul...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Foose
addikt
Jó ez szerintem így is, csak nem tudtam hogy az én érdekes telepítésem eredménye, vagy "gyári" Igen, én is úgy tudom hogy weben is bejelentkezés.
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
Ehhez hozzá tud szólni valaki? Bármi ötlet, vagy tipp? Vagy akár, ami hasonló, ami ugyanígy összetett?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
addikt
Cumi, NEM LESZ VILÁGVÉGE!
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
callvote
senior tag
EZT kéne lefordítani,szerintem sokaknak jól jön
Redmi :)
-
Foose
addikt
Mondjátok hogy "naaaa,karácsonyraaaa..." És hátha
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
KARÁCSONYRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
EZT!!!
Redmi :)
-
Foose
addikt
Úgy látom bejött a "karácsonyraaa" tipp szövegem Látod milyen nélkülözhetetlen a munkád,RootRulez?! Persze tudom,nem csak Te vagy aki fordítgat hogy nekünk könnyebb legyen az életünk
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
Ha a Crowdin.net fordítóportálon van egy teljesen lefordított alkalmazás, akkor bele tudom-e onnan valahogy varázsolni a programba, ha letöltöm valamilyen formátumban?
A Play-en nem tudom mikor jelenik meg (általában 2-3 hét), de előtte le szeretném ellenőrizni, telefonon azért előbb kijönnek a fordítási hibák.
Köszönöm ! -
oncsi
őstag
Űdv mindenkinek!
Szeretnék megkérni valakit, hogy, EZT ha lehetne tegye itthon is használhatóvá. Most nem az On-OFF a lényeg :-) hanem az a baj, hogy a hívható számok között nem terveztek +36 kezdetűt. Volna esetleg rá megoldás? Nagyon fontos lenne. Köszönöm akár megoldható-nem megoldható szinten is
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
stefi68
addikt
Megnéztem a programot.... (de nincs ilyen kütyüm)
Ha nem választasz országot, csak simán beírod a telefonszámot +36xxxxxxxx formátumban, úgy nem működik?
Nem mellesleg....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
frisco
aktív tag
válasz Keeperv85 #4735 üzenetére
Sajnos kifog rajtam a dolog, vagy a Win8 platformot nem szereti az Apktool program, nem tudom.
Ha felrakom valahová az xml.file-okat (mert 5 db van ha letöltöm) akkor ha van időd és energiád meg tudnád nekem csinálni?
Ha nemet mondasz sincs semmi gond, biztos van karácsonykor jobb tennivalód is. -
frisco
aktív tag
válasz Keeperv85 #4740 üzenetére
DW Contacts van fizetős és majdnem teljes értékű free verziója is)
-
stefi68
addikt
Igen közben rájöttem amikor kipróbáltam.
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni....., de mivel Karácsony van, parancsolj:
Működik, mármint az asszony telefonjára elment az aktiváló kód, meg egy másik számra is, mert először rossz számot állítottam be.
Négy SMS-em bánta....Azért teszteld, mert 1x sikerült kifagyasztanom
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Doze
aktív tag
Hello
Segítenétek egy kicsit?
Próbálok fordítani egy alkalmazást, (most már többel is próbálkoztam) notepad++-t használok, apk multi tool-al csomagoltam ki... de akármelyik XML fájlal próbálkozok ezt kapom: KÉP
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Akinek megvan a Tasker progi magyarul,az privátban jelezné nekem?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
frisco
aktív tag
Tudom, hisz én (is) fordítgatom.
Csak most lefordítottam hozzá kb. 170 sort (így lett 100%-ig magyar) és le szerettem volna a program felületén belül is ellenőrizni.Sikerült az új fordításokat is beleépíteni a legújabb verzióba, köszönöm a segítséged Keeper.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest