Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logeeen
senior tag
válasz Logeeen #5749 üzenetére
Nos ugye van egy main meg egy patch nevezetű *.obb fájl a mappában. TC-vel ki tudtam csomagolni, de egyik mappában sem találok akármilyen nyelvre utaló fájlt..
(#5750) hzx0:
Megnéztem az SD/android/com.rockstargames.gtasa mappában is de csak pár 100 KB-os fileok vannak...
Ötlet?
#Xiaomi 13T#
-
hzx0
aktív tag
válasz Logeeen #5751 üzenetére
Itt vannak a hozzávalók ezt még a tabomrol mentettem. Csak a szükséges fielokat töltöttem fel. Az android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/american.gxt-t. már tartalmazza a Magyar nyelvet Apk-bol törölve vannak a megfelelő filok.
-
Topikgazda
Rando magyarul. Market link, info a programról.
A Rando egy kisérleti fotócserélő program, egymás számára, ismeretlen emberek között, véletlenszerűen, a világ minden tájáról. Nincs like, nincs megjegyzés, nincs kommunikáció. Csak képküldés.
Két dolgot nem tudtam magyarítani benne, amikor jön üzenet a státuszbáron, hogy kézbesítve a rando, és hogy új rando jött (received a new rando, delivered one of your randos) ezek nincsenek benne a programban, a netről veheti a szöveget. Valamint fényképezésnél kiírja, mint figyelmeztetést, hogy "kigúnyolt helyszínek" , ezt nem lehetett másra fordítani, x-eld be hogy ne mutassa újra, aztán lehet fényképezni.Egyébként itt ki is lehet kapcsolni a helyszíned engedélyezését.
Holnaptól megtalálható itt: www.hunapk.hu
További várható magyarítások tőlem a közeljövőben: IMDB, Fast Reboot,Office calculator,Simple rss widget,Volume ace,DropBox autosync.
https://gamergep.hu/
-
zebede
őstag
Syberia játékot is átportolták androidra, szeretném hozzá próbálni a PC-s magyarítást, de nem tudom kibontani az obb fájlt.
Három tömörítő programmal próbáltam PC-n az obb-ot átnevezve rar-ra és zip-re is, de nem megy.
Ugyan ez androidon is, több explorerrel kipróbálva.Mivel lehetne még ezt a fránya obb fájlt szétkapni?
-
Jacak
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérésem lenne(nem tudom,volt-e már),h. vki lefordítaná az Aquamail e-mail klienst? https://play.google.com/store/apps/details?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C6786900435 (Bocs,a link vmiért nem műxik,de az app fent van a Play-en...)
[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Valaki bevállalná a Magyarítást???
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Volt egy kis időm, és lemagyaritottam a Boeffla-config V2 -t.
Galaxy SIII készülékekre egy Kernel vezérlő app!Ha valakinek kedve támadna letesztelni, és átnézni a nyelvi hiányosságokat, stb.. Letölthei a Boeffla_config_v2_Hu.apk-t!
Ha nem telepszik a meglévőre, akkor az előzőt el kell távolitani, mivel nem az eredeti aláirást tartalmazza.Nincs belemókolva, csak a values-hu/strings állomány lett hozzáadva!
Megköszönném, ha esetleg a talált hiányosságokat, hibákat elküldé Pm-ben, vagy akár itt a fórumon is javitás céljából..
Megtalálható benne a kényszeritett angol nyelv, igy ha valakinek nem tettszik használhatja csak angolul.
Köszi előre is..
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
blt.62
őstag
Ebben a programban betudom állítani,hogy csak a névjegyzékben lévő számok hívhatnak. Sőt azt is,hogy csak a kedvencekben lévő számok hívhassanak. A számnélküli hívásokat is lehet tiltani.Ezzel kitudom szűrni azt a rengeteg utazási-gyógymód invitáló hívásokat amik naponta többször hívnak. Nem értem a G2-ön miért nem működik mert előtte a HOX-on és az S4-en simán ment. Tudtok segíteni? Vagy létezik olyan magyar nyelvű hívásszűrő program ami tökéletesen működik?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
atike
nagyúr
Ha van root a telódon akkor a Root Call Blocker a javasolt. Az újabb verzióknál nem tudom, hogy van-e benne magyar, régebben csak angol volt, de egyszerű használni. És ez már kernel szinten intézi a hívások kezelését azaz messze a legjobb ilyen program.
Root nélkül anno nekem két másik program volt, ami bevált a BlackList és az aFirewall.
-
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem fordítani egy LG G2 tweak programot (G2 Xposed), de első fordításom lévén, nem minden tiszta. Ezeket pontokba szedem az átláthatóbbság kedvéért.
1. Tegezze az embert a program vajon? Ez később jutott eszembe, mikor amúgy a nagyja szöveg már kész van tegezős formában. De persze ha megszavazzátok, átszerkesztem én, nem tart sokból.
Azért gondoltam, hogy tegezzen, mert annak ellenére, hogy ez szerintem egy elegánsabb, úriasabb telefon, a tweakelgetés inkább a fiatalabb korosztályra jellemző.2. Statusbar, navigationbar lefordításánál több lehetőség is adódhat.
Előbbire "értesítési sáv", "értesítősáv" (ez azért lenne jó, mert csak egy szó) vagy esetleg "állapotsáv". Nem tudom eldönteni.
Ugyanúgy azt se, hogy "navigációs sáv" vagy szimplán csak "navigációsáv" (ez is ugye csak egy szó).3. Actionbar-nak van-e vajon magyar megfelelője? Az ugye egyértelmű, hogy az "akció sáv" elég hülyén hangzik. De végülis csak 1-2 alkalommal van használva ez a kifejezés, megpróbálhatom kikerülni más megfogalmazással, hogy ne legyen használva a szó.
4. Bleed immersive mód én úgy gondolom maradjon úgy, ahogy van. Persze meghallgatok javaslatokat, de nem hiszem, hogy lenne valamirevaló magyar kifejezés rá.
4. Tweaks fordításának jó lesz a "finomhangolás"?
5. Volume-, brightness-, recent apps panel:
itt a "panel" szó maradjon így? Úgy gondolom egyre többet van már használva ez a szó a magyar nyelvben is. Van, ahol szóba jöhet esetleg szerintem a "felület" szó is, például a recent apps esetében, de máshol meg más fordítás jobban hangzana. Persze megoldható, hogy akkor máshol meg más fordítás legyen, de szerintem jó lesz mindenhol a "panel".6. Az előző pontban említett recent apps-al vagyok még nagy gondban, hogy ezt mire kéne fordítani. Tudnék itt gondolni a "gyakori alkalmazások-ra", csak attól félek erről nem mindenkinek az ugrana be, ami valójában lenne.
7. Thick data icons:
Az a baj ez azt se tudom mit csinálna (meg ki se akarom próbálni, mert állítólag csak a külföldi modelleken működik), meg a thick szóra se tudom mit kéne alkalmazni.
Vagy ha ez úgyse működik nálunk, lehet le se fordítom, esetleg csak az alszöveget, miszerint ez csak Verizon és a Sprint féle verziókon megy.Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz Meggyi001 #5769 üzenetére
Gyorsak voltatok, kösz!
Pushbullet 13.4 is rolling out now and includes support for 28(!!) different languages. Amazing.
Curious what languages? Here's the list:
Arabic, Brazilian Portuguese, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, Galician, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Norwegian, Polish, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, and Ukranian
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
-
nagyúr
Hi!
Keresek egy alkalmazást, amelyik nap és napszaktól illetve tartózkodási helytől függően állítja a telefon tulajdonjogait.
Lehet több is van csak nem találom őket.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #5779 üzenetére
Lehet tulajdon jogokat állítani, azaz vissza állítani (a gyárira-és akkor mehet más g-s account)
Legalább is én így gondolom. De azért lehet elírás, mert napszaktól, és naptól függően gyári visszát csinálni enyhén szólva macera lenne.
Viszont, ha az ember meg akarja ismerni a készüléket, arra jó.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
nagyúr
köszi mindenkinek
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyre írok, de talán tudtok valamilyen módon segíteni:
Olyan embert keresek, aki otthon van az android programozásban, és van ideje, kedve
alkalma, stb. és nem utolsó sorban ambíciója egy progi (spec. zenelejátszó) megírásához,
ami valószínűleg később sokakat érdekelne, ha jól sikerül.
Mintát, és instrukciókat tudok adni.
Tipp is jól jön, hogy hová, kihez, milyen fórumon forduljak.Köszönöm előre is!
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Régebben valahol láttam egy komplett zenelejátszó app. forráskódját és észletesen tagolta a leírás, hogy mit és miért csinál, mit hogyan valósít meg. Én tanultam JAVA programozást, így biztosan állíthatom, hogy egy-egy ilyen program megírása több hónap. Még akkor is, ha teljesen felkészült ember áll neki. Alkalmazásfejlesztésben nem vagyok túl jó, főleg nem Androidra, ám elkövettem azt a tévedést, hogy pont médialejátszót írtam szakdolgozatnak anno. A harmadik hónap végén még ott tartottam, hogy biztos soha sem fogom befejezni... és nem írtam dekódereket, pedig az ami a lényeg lenne egy saját fejlesztésben.
-
Baku
aktív tag
válasz Keeperv85 #5788 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Igen, tudom, hogy nem egyszerű a dolog,
és nem egy hét végén összedobható project-ről van szó.
Nem gondolom azt sem, hogy bárki csinálna ilyet pusztán
ambícióból, vagy a kihívás miatt. (de feltétlenül kel hozzá az is)
Tisztában vagyok azzal, hogy a tudást, a hozzáértést, és a belefeccölt
időt, energiát, munkát meg kell fizetni.
Természetesen valamilyen szintű üzleti együttműködésre
gondoltam, és egyáltalán nem "puszira" meg nem is "holnapra" kell a dolog...
Én nem értek a programozáshoz, egyszerű felhasználó vagyok,
de azt tudom, hogy pontosan mire lenne szükségem, és
nem csak nekem, hanem a hozzám hasonló gonddal küszködőknek.
Talán lehetne belőle némi üzletet is csinálni, én ezt gondolom...
Lehet, hogy merész idea, de szerintem egy ilyen progi - bizonyos körökben -
tarolhatna egy fizetős alkalmazásokat forgalmazó oldalon... -
Topikgazda
HD Camera Ultra, általam magyarítva, (mind az 5 sor ), Plusz mellékeltem még egy fényképezés némító camera_click.ogg fájlt és leírást, hátha valaki még nem tudja, hogy hogyan kell.
Megjegyzés: Forrás Cappa72. Ha a /system/media/ui fájlokból törölsz, akkor esélyed _lehet_ a rendszerUI sajnos leállt hibáját előhozni, mivel az itt található fájlokat meghívják a programok. Ilyenkor célszerűbb egy néma fájllal helyettesíteni (persze a név az maradjon a lecserélendő fájl neve: pl shutter.ogg, stb., jogosultságok beállítása szintén fontos.Javasolt app: Rootexplorer)
Forrás Fotosjani & Cappa72: A system mappában találod a media/ui mappát, itt átnevezed vagy áthelyezed a cél ogg fájlt-at (root szükséges hozzá). Az engedélyezésen kívül még azt is meg kell adni (beállítani), hogy a /system írható/olvasható legyen! Művelet végén permession-t beállítani:
rw-r-r.Play Link: [link]
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
siskad
őstag
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen programmal és hogy lehet magyarítani a programokat? Az .xml fájlban mit kell átírni? Vagy eseleg valami leírást tudtok adni? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest