Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz RootRulez #994 üzenetére
Még én is gondolkodom rajta, rengeteg helyet foglal. Lehet, hogy telón marad a 320 MP3. Egyelőre meg sincs a készülék, csak érdeklődés szintjén vagyok.
Köszönöm a linket.
(#996) RootRulez: Igen, lehet, hogy célszerűbb lett volna simán mp3at írnom. Az mp3aim nagyrésze 320ban van és biztosan nem lesz kedvem konvertálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ja én általánosságban beszéltem. Még nem szedtem le külön magyarított alkalmazást, csak pár napja van androidos telóm és a marketből szedegettem, így ezt az appot sem néztem.
Ha van telepítője, akkor valóban nem jó helyre telepít, ha nincs akkor viszont hülyeség oda másolni, vagy adjunk neki alapból admin jogot.
Csak azért jegyeztem meg, mert én is olyan alkalmazást fejlesztek, ahol kérés volt, hogy pendrivera másolva lehessen hurcibálni, de ennek nem lesz telepítője.
-
fatal`
titán
válasz Probert75 #1130 üzenetére
PC-n az alap a BIOS lenne, illetve a hardverek a BIOSa/Firmware, amit ritkán piszkálsz.
Az hogy romban fut a telefon OS-e az egy dolog. Ha hivatalosan frissítesz androidot, igen ritkán szokott tégla lenni a telefon.
Ilyen szempontból a telefon másképp működik, mint egy pc.
-
fatal`
titán
válasz Probert75 #1140 üzenetére
Mond már meg nekem, hogy ez hogy a francba jön ide, amikor egy szimpla launcherről volt szó.
A kernel meg minden csak nem app. Appnak a recoveryt lehet nevezni max. Tudod app, amit a user produktívan használ. Na most a kernelt te nem igazán használod, a rendszer igen, de te közvetlenül nem, maximum fordítod, azt sem a telón.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt!
-
fatal`
titán
Nem tudjátok ki fordította a Fancy Widgetset?
Legközelebb pc-n fordítson, mert a rossz t9 miatt előfordulhat havazás helyett azt írja, hogy előfordulhat havibaj.
Ki kéne javítani.
-
fatal`
titán
Off, bocsánat érte, de itt került szóba:
Esetleg nem nyitunk egy android fejlesztés topicot? Szerintem vagyunk többen is, akik fejlesztenek / fejlesztenének rá és legalább lenne egy egységes hely, ahol lehet kérdezni / segíteni egymásnak.
-
fatal`
titán
Ez nem hiba. Egy fájlt nem a kiterjesztése, hanem a típusa határoz meg, Linuxon pl. nincs is fájlkiterjesztés (csak gyakran kiteszik).
(#2487) TRob1: Úgy szedi le, ahogy fent vannak. Az, hogy az oldal fejlesztője szarul / egyáltalán nem állítja be a MIME Typeot nem a böngésző hibája.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Mobilon több ember használja globálisan is.
Az asztali verziót azért nem használják sokan, mert régen fizetős volt, meg reklámokkal teli és sokakban még mindig ez él. Meg nem nagyon van marketingje. A Chrome sem attól terjed, mert olyan hú de jó, hanem mert mindenhol nyomják az ember arcába.
Na mindegy, hagyjuk a vitát, nem hittéríteni akarok, csak megjegyeztem, hogy miért tölti le esetleg ZIPben a cuccost (de mint láttuk nem is opera volt), még ha elég nyers stílusban is. Egyébként meg mindenki azt használ, ami jól esik.
A Go vs ADW vita tényleg értelmetlen, nem kérdés melyik a jobb.
Amúgy meg egyszerű: ati, intel, vírusírtóból egyik se, mert mind lassít, de ha nagyon muszáj, akkor avast és go
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Szinkronizálás konkrétan több éve van az Operában, még Chrome sem volt. És én az asztali verzióról beszéltem.
Amivel többet tud a Chromenál: Rendes reklámszűrés (Chromeban csak rejteni lehet), egérgesztusok, speed dial, normális jelszókezelő, ami megjegyzi az űrlap elemeket is, oldalsó tabok szélesvásznú monitorhoz, normális könyvjelzőkezelés, normális letöltéskezelő (ez a legnagyobb bajom a Chromemal, nem tud a temp mappába tölteni és teleszemeteli a letöltés könyvtáramat) és ez csak néhány a sok közül.
Tudom, hogy ezek közül sok elérhető kiegészítővel Chrome alatt is, de azok pl. nem működnek sem a belső lapokon sem a https oldalakon.A mobil verziónál szintén tud reklámszűrést (amit a boat nem, ha jól tudom és az adfree nem szűr ki a weboldalakról sok dolgot), szinkronizálást az asztali változattal (jelszavak, ha kellenek, könyvjelzők, gyorshívók) és rengeteg beállítás van az opera:configban, többek között pl. proxy, annak, akinek kell. A turbo pedig mobil nethez nagyon jó (akinek van, én nem használom mert csak wifiről netezek), ezt egyetlen másik böngésző sem tudja.
Az asztali változatnál a telepített Chrome (a kiegészítők és egyebek nélkül, csak az alap app) 90 mega. Az Opera 35.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Oda az ír, akinek baja van. Sokan snapshotokat használnak. Chromenál meg a flash-el nyűglődnek állandóan. Mindegyik szar.
Egyszer valamelyik böngészős hírnél már összefoglaltam, hogy mind szar (és miért) és a topic zárható.
(#2531) k850: Neki armv6-os telefonra van hackelve a flash, azt lehet, hogy nem támogatja az Opera.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz callvote #2555 üzenetére
opera:config, beírod a keresőbe urlfilter és betallózod az asztali operához való urlfilter.inidet, amit előzőleg az sd-re másoltál.
Vagy beállítod az opera linket és leszinkronizálja. Más módszerről nem tudok. Az AdFree rootolt telefonon szűr néhány reklámot, de ugye nem mindent, mert az alapvetően az appokból szedi ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest