Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-07 10:55:54

LOGOUT.hu

Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2242) 0karmacoma0 válasza ldave (#2241) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Nálam Fable, Wandering Emperor, Sheoldred, Raffine ami biztosan menne. Az a baj ha ebből a négyesből csak 1-2 lesz banolva, akkor azonnal lesz egy tier 0 deck. Ha csak Fable megy a levesbe, akkor Esper Legend elpusztít mindent, ha Raffine és Shieldred, akkor a Mono White minden elver csak, eltart minden meccs vagy 30 percig, ha Emperor, Raffine és Shieldred megy akkor Grixis és Rakdos fogja reanimálni Atraxát 1 évig. Amúgy Invoke Despair és Bankbuster és Wedding is megérdemelne egy bant, de ennyi lapot már nem lehet kiszedni.

Én azt hittem belátták, hogy hibáztak, és nem lehet ilyen erős lapokat kiadni és az uccsó két kieg azért volt gyengébb, mert az új meta értelmesebb lesz. Erre itt lesz még egy év ezekkel a finomságokkal. Én akkor már Meathookot is visszahoznám, ha örüljön mindenki. :D

Amúgy ez a kedvenc deckem. Valami random kis versenyen láttam meg a listát. Senki nem játszott ilyesmit most PT-n, de nekem nagyon jól teljesít, és kicsit izgalmasabb, mint a többi mostani grixis/rakdos lista.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.