Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
-
AceMcLoud42
csendes tag
Nálam is volt ilyen, de speciel semmi nyomot nem hagyott sem registryben sem sehol, csak minden inditáskor egy progi amit már uninstalálltam, windows installert akart futtatni. Akkor ujrainstalláltam a rendszert

Amugy meg ha nincs msconfig nem kell félni a regeditet használni.
HKEY_LOCAL_MACHINE/software/microsoft/windows/current version/run
meg a
HKEY_CURRENT_USER/software/microsoft/windows/current version/run
ide rakja el amit az msconfigban automatikus inditásnál megjelenit, na meg az inditopult, de az a start menüböl elérhető. Nézd át azért. -
CuKoR
senior tag
Lehet h win2000 ben nincs msconfig ? :S nemtom

-
CuKoR
senior tag
Start menü futtatás : MSCONFIG aztán itt az utolsó fülben kiszeded ami nem kell !
-
Alex91
félisten
OS: Win2000. A rendszer felallasakor magatol megnyitja 1 program ablakat, ezen program a hatterben fut, de alapesetben nem kellene megnyitnia. (Pl. a hangkartya beallito panelje jelenik meg, de most a webcam cameramonitor nevu alkalmazasa nyit egy ablakot. Ha leszedem a webcam meghajto programjat, akkor meg a hangkartya beallitoja nyitja meg az ablakat kozvetlenul boot utan.) Na, most beszedtem valamit a netrol, vagy valami osszekavarodott a rendszerben? valaki latott mar ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest