Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scorpio06
aktív tag
Majdnem elfelejtettem. Tegnap este bejártam az északi, lezárt Demo pályarészt, és bejelöltem nektek, hogy hol lehet nyugodtan kocsikázni, és hol kell figyelni a textúrákra.
A zöld csík vonalán tökéletes a map, a szaggatottnál is jó még, csak vannak bugok, a fekete résznél viszont már bele esnek a kocsik a semmibe, az alagút végén is egy nagy semmi van, ahová be lehet esni. -
Ice!?
őstag
ez a patch nem zavar be az időjárásos cuccba?
na mivan ennyire kockultok?
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Csak óvatosan a patchelgetésekkel:
-
SenorGrande
senior tag
Senki nem próbálta elindítani a Configurable_Injector-t Windows XP-n?
Ezért kérdezem.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
veterán
Ezt a videót még most sem értem, engem nem is abba az alagútba rak mint a videóba.
Ahol átmegy, ott nekem piros fal van mint már írtam, a fal mögötti rész viszont elérhető simán.
A videón ahol kimegy, az pedig teljesen ismeretlen.
Ugye nem én vagyok hülye?VinoRosso: nagyon sok a téves riasztás, főleg a crack, trainerkre, ezeknek 99% hamis. persze mindenki maga dönti el, hogy használja e. Én még nem kaptam vírust ilyenekből.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz .:Kristian:. #916 üzenetére
Kíváncsian várom.
Akármit csinálok nem ugyanaz.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
titán
Nekem sajnos nem. Egyebkent minden popec es pl az all fegyver mode is mukodik, pedig ahhoz is kell a Configurable_Injector.exe, viszont az ejszakai modnal, ha elinditom, akkor a jatek inditasakor, mielott kiirja azt a demos szoveget, mafia2 exe hibaval kilep.
(#902) Scorpio06 Ez de beteg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nekem az a sarga feltetos gep jon be es ahogy latom van tartalykocsi, remelem tele benzinnel.
Neztetek milyen palyat csinaltk maguknak oda a sivatagba? Ugrato, atfordito....
---------------
Egyebkent ahogy nezem az sg-n is szivnak ezzel, szoval nem egyedi a problema.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz .:Kristian:. #921 üzenetére
Bocs azt hittem tudod, kell hozzá trainer.
[link]
Amikor ott vagy a stégen akkor kapcsold be az enable waterhover-t.
Előbb ne, mert belassulhat a játék tőle.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Scorpio06
aktív tag
-
titán
válasz Silent77 #928 üzenetére
Miutan a zsernyakok a haverjaim lettek, belefutottam abba, mint a multkor, hogy kifileztem valami bandatagot, ezert eleg sok ellensegem lett a varosban, hogy finoman fogalmazzak. Lottek mint allatt scorpioval, a rendorok ezekhez kepest kispalyas luzerok. Szoval figyeljetek oda, barhova mentem a varosban ezutan, mindig volt ellenseg es ezek ellen meg nincs trainer se.
(#929) Ice!? De probaltam. Letoroltem mindent, ujra letoltottem a demot es ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Invisible Police mode-ban sikerült beülnöm egy rendőr mellé!
Ő vezetett, én meg csak nézelődtem. . .
Jó jel, hogy tudtam a fegyvereket váltogatni, igaz lőni nem, és a pisztolyt pl a combjára fektette, a pumpgun-t felállította a szélvédőig, meg volt csinálva rendesen.
Szerintem benne lesz a teljesben az autóból lövöldözés.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
titán
válasz Silent77 #932 üzenetére
Ott a deli reszen nagyon kell figyelni, elobb kellett megint ujratolteni a demot, mert kb ugy neztek ram, mintha en inditottam volna a vietnami haborut.
(#933) SenorGrande Szerintem benne lesz a teljesben az autóból lövöldözés.
En is nagyon remelm, hogy bent lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz SenorGrande #933 üzenetére
az már jó hír h nem tette el miután beültél.
Lauda: hm. akkor nem tudom. alszok rá egyet, délután jelzek ha kiálmodtam a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
bazso29
aktív tag
Valaki tud megoldást arra, hogy legyen eső az esős napon? Gondolom nem csak Apex PhysX-el látható.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
T.Peter
őstag
-
Sonja
nagyúr
Lauda és a többiek, akiknek nem működött az m2con féle megoldás, annak van más!!!
Szedjétek le ezt! Másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába és indítsátok el a m2dev.exe-vel a játékot! Miután kiértetek az utcára, nyomjatok egy F12-es gombot. Ekkor a bal felső oldalon előjön a konzol. Ide írjátok be ezt:
#lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
Ez lesz az éjszaka. Az esőért pedig ezt:
#lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")
Fontos! Figyeljetek a kis- és nagybetűkre!!! Ja, ha magyar a billentyűzetetek, akkor a # jelet az Alt Gr + X gombbal hívjátok elő és a konzolban a # jel előtt megjelenik egy kis négyzet is, amivel ne foglalkozzatok, akkor is érteni fogja a parancssort![ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
megint én
őstag
Jó reggelt!
Emberek elsőre amikor felraktam nem volt tuti a vezetés. De jött egy patch + 1 PhysX update + betettem, hogy a CPU számolja, és megszűnt az fps lagg. Ezért amit írtam, hogy nem az igazi a vezetés... Azt visszaszívom. KITŰNŐEN NAGYON JÓ A VEZETÉS. órákig el tudok lenni, hogy csak bekapcsolom a rádiót és furikázok össze vissza... Nagyon jó. amúgy pont a szülinapomon jön ki az amcsi verzió. Majd ha kijön a teljes kíváncsi leszek rá. Szerintem ez még változik, de úgy vettem észre, hogy kissé kevés az emberek változatosság, és sok a klón. Amúgy a rendőtök is kár, hogy minden játékban csak 1 skinjük van... -
rup1u5
nagyúr
nem kérdés volt.
felismertem a régi monitoromat. a videón lévőnek is megvan ugyan az a tipushibája mint az enyémnek, hogy lóg a kijelzője.
Jó látni, hogy egy ilyen régi top modelt a mai napig használnak. s-pva panel és minden földi jó. még használtan is jól tartja az árát.(#941) megint én:
Simulator módban vezetsz? Nekem úgy a bejövős.
Én már meg is untam a demót. Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan fog történni. Majd a kész játékot kipróbálom. A story biztos le fog kötni de a környezet rám valahogy nincs olyan hatással mint a GTA.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
megint én
őstag
Szimulátor IS és normal IS. De amúgy a környezet tényleg kissé lapos, nem sok minden használható, meg kevés az interaktív dolog. És sok a klón. Meg az a fura még, hogy vannak részek ahol baromi sok az ember, és egy utcával odébb meg senki. Meg a Ragdroll effektet is lehetne még fokozni, mert még az őskövület csben is jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
NA ezt a vrziót már megnézem én is.
A másikkal csak a baj volt ahogy olvasgattam, eddig."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MoP_FX 57
őstag
Nálatok működik valamelyik trainerrel a végtelen pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest