Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mutatok jobbat! 13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)! Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Jaja, direkt lekorlátozták biztos. Fene a pofájukat.
Logitech Rumblepad 2-t meg úgy tudod működésre bírni, ha használod az Xbox 360 Controller Emulator-t!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nekem fogalmam nincs. Amúgy itt az eredeti forrás!
-
HS 2142
őstag
-
cNpowa
tag
hát a vga. igen az felett már eljárt de nincs keretem és tesóm meg nem akar venni xD 640*480 full lowon nem nyomtam még de 1024*768 ban se csak 1650*1080 full low de akad egy"picit" Jah meg próbáltam window módba ott jó csak néha van ilyen pillanatnyi akadás vagy nem tudom <-- ezt nem tudom jobban leírni
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
titán
Semmi gond. A monitorom mar tavaly nyar ota megvan (EIZO FlexScan S2231W) es nem is fogom lecserelni, tokeletes es nekem eleg a meret.
Egyebkent nalatok mennyire maszkal az fps? Eloszor probaltam dedikated physx-el, ugy mondhatni stabilabb volt, az elejetol fogva 80-90, mikor eloszor kilepek a hazbol, akkor is. Az elobb kiprobaltam sli-ben, ugy viszont ha maszkalok 40-50 is szokott lenni, de sokszor 120-150, foleg mikor kocsikazok.
[ Szerkesztve ]
-
MoP_FX 57
őstag
-
Sonja
nagyúr
A Logietch Rumblepad 2-t működésre bírhatod, leírom hogy. Szedd le ezt és csomagold ki egy tetszőleges mappába, utána indítsd el az x360ce.exe-t. Alul válaszd ki a Presets résznél a Logitech Cordless Rumblepad 2-t, majd load. Utána a mellette lévő save, végül kiléphetsz. Most a dinput8.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat másold be a Mafia2\pc\ mappába (oda, ahol a Mafia2.exe is szerepel)! Indíthatod a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
De ezt próbáltad, amit most linkeltem? Nálam működik és másnál is, ezért merem kijelenteni, hogy nálad lehet valami gond! Csak a Rumblepad 2 van bedugva vagy más is, pl. a kormányod is? Mert ha igen, akkor azt húzd ki és csak a Rumblepad 2 legyen egyedül és utána csináld meg, amit írtam fentebb.
-
aclandiae
senior tag
3. Itt volt pár hsz-al korábban egy mod ami lehetővé teszi ezt.
5. Valóban job megoldás.
6. Tejes autóra nem emlékszem, elképzelhető, hogy ezt is az 1-es pontban említett mod teszi elérhetővé.Szükségem lenne egy trainerre, ami a JV dlc-ben is biztosítja az örök életet. Ami az alapjátékhoz van, az nem teljesen jó. Hol működik, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Formula-1
- PlayStation 5 Pro teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest