Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II

Hozzászólások

(#1251) MaciG válasza bigadam94 (#1250) üzenetére


MaciG
addikt

Gamepad akkor érdemes, ha sokat szeretnél kocsikázni. :K

BANZAII

(#1252) Roliiii válasza MaciG (#1251) üzenetére


Roliiii
aktív tag

én wireless x360 kontrolert használok pc-n sokkal jobbak vele az autos játékok, mafia, gta iv, ezekel sokkal élvezetesebb, a rezgés + 1 érzékszervet von be ami miat jobban beleélem magam és kényelmesebb is pl ágybol vagy rendesen hátradölni felpakolom a mélnyomora a lábam és tolni agammát :D . ilyen minden háztartásba kéne mint a konyhakés :U

http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work

(#1253) ollie válasza MoP_FX 57 (#1214) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A játék Steam-es. Bárhol is veszed meg, kell hozzá Steam. Ha valaki Steam nélkül játszik PC-n, biztos, hogy tört verziót használ.

[ Szerkesztve ]

***

(#1254) keIdor


keIdor
titán

Na mar holnap megjon az eredeti pc game. Sima verzio lesz steamnek meg orulok hogy csak azzal megy en szeretem. Chapter 5nel jarok az van a demoban is.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1255) sniper elite válasza ollie (#1253) üzenetére


sniper elite
senior tag

Még nincs kint semmilyen tört verzió se, csak egyszerű lemezről másolt tartalom, amivel xart se tudnak elérni akik leszedik. Elvileg van orosz crack amivel hibás a játék, de nem értem akinek annyira bejön a játék, az miért nem veszi meg normálisan :U Csütörtök-Pénteken már megkapnátok, szóval sokat várni se kell rá. Meg nem hiszem, hogy az a pár ezres földhöz vágna benneteket...

(#1256) ollie


ollie
MODERÁTOR

Amúgy ha valaki meg akarja venni, a direct2drive-on több mint 2 rugóval kevesebbe kerül (30GBP = 10300Ft), mint itthon a boltokban, és még Mafia 1-et is adnak ajándékba. A kulcsot ugyanúgy be kell regisztrálni Steam-en.

***

(#1257) keIdor válasza sniper elite (#1255) üzenetére


keIdor
titán

Sajna van aki elvbol nem vesz multi nelkuli jatekot... Kelet eu felfogas... En nem sajnalom erte a 12k-t mivel 3 eve varom es a jatek nagyon utos lett! Jo munkahoz ido kellett.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1258) sagesz93 válasza bigadam94 (#1250) üzenetére


sagesz93
addikt

én inkább tolom kormánnyal, így kicsit jobb :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1259) sniper elite válasza keIdor (#1257) üzenetére


sniper elite
senior tag

Jól teszed, én is megveszem. Amire jó ideje vár az ember, azt érdemes megvenni. Csak érted olvasgatom a torrent fórumokat, és mindegyik írogatja hogy várt 3-4 évet a játékra és most meg a crack miatt nyavalyog... Még ha most nincs is multi, de később lesz DLCben kiadva, és akkor is kelleni fog eredeti játék, szóval érdekes ez az egész.

(#1260) SzlobiG válasza keIdor (#1257) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ebbe tartozok én.:D Mondjuk a gta 4 megvan, de nem a multi miatt...

(#1261) MaciG válasza Roliiii (#1252) üzenetére


MaciG
addikt

Én megpróbáltam kormánnyal játszani, de úgy elég körülményesnek bizonyult. :D

BANZAII

(#1262) keIdor


keIdor
titán

Amugy ha uldoznek hiaba nyomjatok be a seb. korlatot akkor elkapnak... uhh ez a chapter 6... nem is gondoltam volna hogy ide kerulunk.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1263) Źşë' válasza MaciG (#1251) üzenetére


Źşë'
addikt

én demóztam vele, épp tegnap, havernak mutogattam, kocsikázni lehet vele de célozni, embert lőni lehetetlen nekem! lassú lomha a joy és ami a legrosszabb h egyenletes sebességű, az egéren meg amekkorát ránt az ember akkorát - és olyan sebességgel megy oda ahova kell

a rendőrök ku**a kiakasztóak tudnak lenni :D fejbe vágtam egy járókelőt aztán már jöttek rám 3an :)) amúgy a közelharc iszonyat komolyra sikerült!!! :DDD könyökkel úgy gyomorszájon ütöttem egy fószert a kocsija csomagtartóján h ott helyben összeesett! :DDD meg a counterek is nagyon komolyak, megfogja a fejét és elkezdi beledöngölni valamibe XD lol!! már csak ezért érdemes kipróbálni.. sztem tuti h lesz benne valami olyan küldetés amiben ez kellhet azért lett ennyire nagy hangsúly fektetve erre a "témára" is

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#1264) MoP_FX 57 válasza sniper elite (#1259) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Itt most nem azon van a hangsúly, hogy mennyit vártál. Nem azért fogok megvenni egy játékot, mert várok rá 2002. decembere óta, hanem mert megérdemli, azt meg mindenki maga tudja eldönteni. Számomra már kikerült ebből a kategóriából, és nem csak a sok apró, de fájó hiány/hiba miatt, amit az első részhez viszonyítva elkönyvelhet magának, hanem az egész marketing politika miatt, ami mostanában az egész játékipart körülöleli. Egy a Steam, amit ráerőltetnek a népre, másik a DLC, ami ugyan szépen fogja ezt a játékot is toldozgatni-foltozgatni, csak hát kb. kétszer fogod kifizetni a játék árát. Na igen, de 10 évvel ezelőtt ilyen szintű játékokat egyben a megjelenéskor kaptál, és nem a sokadik fizetős kiegészítővel.
10 eurós DLC, amiért kapsz nehány új autót meg ruhát, hát nyugodtan a hajukra kenhetik. :U
Tökéletesen megértem azokat az embereket, akik a mai körülmények között legyintenek egyet, és mondják, hogy a razor1911 majd ezt is megoldja.

(#1265) ollie válasza MoP_FX 57 (#1264) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Már bocs, de ki kényszerít arra, hogy megvedd a DLC-ket? A különböző védelmek meg épp a warezolóknak köszönhetőek, így elég gyenge kifogás a védelem miatt a warezhoz fordulni.
Ja, és ugye nem játszol vele, ha nem fizetsz érte?

***

(#1266) Gyusz válasza MoP_FX 57 (#1264) üzenetére


Gyusz
őstag

Pedig a Steam jó dolog, magától jön a javítás, Valve játékoknál online is tárolja a mentéseidet, sérült fizikai hordozó esetén is le tudod tölteni a játékot, az Ubisoft védelméhez képest van offline mód is, stb. Mondjuk sokszor elég drágák a játékok, de állandóan van egy csomó akció.

Az autót, ruhát, fegyvert meg hasonlókat adó DLC-k meg kit érdekelnek? Sokszor még a plusz küldetést adó extra tartalmak sem érnek sokat, de nem is kötelező őket megvenni.

(#1267) MoP_FX 57 válasza ollie (#1265) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Mire szolgál a DLC? Nem arra, hogy kiterjessze, esetleg bővítse a játékot, és hogy elérje azt a teljességét, amit a fejlesztők kigondoltak, csak nem fért bele a játékba a megjelenésig?
Szerintem te azt nem érzed, hogy azok a kiegészítők, amiket eddig kitűztek, vicc tárgyát képezezik. Új autó, multi, hát ezeknek már az alap játékban benne kellett volna lenniük. Csak hát jövedelmezőbb, ha a kiadás után is kőkeményen lehet még fejni a népet hosszú ideig.

warezhez: Gyengék a mai játékok, ez van sajnos. Csupán pénzt hoznak (illetve próbálnak), elmúltak már a régi szép kilencvenes évek, amikor majdnem minden megjelent játékszoftver különleges volt, és látszott rajta, hogy valaki a lelkét tette bele. Szóval, ha szerinted a warez gyengíti meg a játékipart, akkor véleményem szerint nagyon rossz nyomon jársz.

(#1268) Źşë' válasza MoP_FX 57 (#1267) üzenetére


Źşë'
addikt

hát igen a dlck manapság egyre inkább amolyan plusz pénzforrást jelentenek a fejlesztőknek (mellékállás), annyira nekem sem bejövős, mert amit most dlc néven adnak azt régen support nyújtotta (gondolom h jobban fogyjon a termék stb..)... pályák/kiegészítők... manapság meg meg kell venni, még ha egy méretesebb expansion pack lenne mint ami pl borderlandshoz kijött azt mondom oké, de az ilyen 1-2 pályás szösszenetek, meg mafia esetében a kocsik+ruhák :D vicc, gta4nél meg a franchise megcsinál mindent...

az sem tetszik nekem h a fejlesztők tökre leredukálnak egy játékot, korlátokat szabnak, olyan korlátokat amelyen egy lelkes rajongó/modder nem jut tovább (bad company esetében custom - pl a letölthető pályák... amelyeket a rajongók készítettek. Sőt hogy még fokozzam a pofátlanságukat, mindennek fejébe még magában az adott játékban rejtenek el bizonyos dolgokat amelyeket később pénzért ismét megvásárolhatsz! pl bioshock 2 nél. Igaz BC2nél is így jártak el, de voltak olyan rendesek és nem kértek el érte pénzt : ) max csak annyi volt h kaptok pár új térképet (ami valójában nem is térkép csak mod azokhoz a bizonyos térképekhez) és ezek után milyen faszagyerekek vagyunk mi?! dolog :D mind1 remélem lesznek azért új pályák is bc2höz, mert kezd picit uncsi lenni

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#1269) bzoley válasza Gyusz (#1266) üzenetére


bzoley
veterán

"Pedig a Steam jó dolog, magától jön a javítás..."
Igen, ennek "örülhettek" a demo-t próbálgatók is. Ettől függetlenül, részemről nem szeretem a magától jövő, vagy távol tárolt dolgokat, főleg ha az a tudtom nélkül történik. Persze ez csak én vagyok, sosem állítottam, hogy nálam minden rendben.

(#1270) Gyusz válasza bzoley (#1269) üzenetére


Gyusz
őstag

Néha elég fárasztó patch után kutatni, főleg ha adott nyelvterületekhez külön javítás van, netalán még egy előző verziót is igényel a legújabb frissítés... Persze a moddereknek, modokat használóknak ez annyira nem jó, ha épp ezeket akarják letiltani a javításokkal. A mentések központi tárolásának hasznosságát meg nem hiszem, hogy magyarázni kéne.

Azt még kihagytam, hogy pl.: Valve játékokat (talán másokat is, nem tudom) el lehet kezdeni azelőtt, hogy teljesen befejeződött volna a letöltés.

Azért még hozzátenném, hogy én sem szeretem, ha mindenféle adatokat gyűjtögetnek a tudtom nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#1271) Laraxior


Laraxior
titán

Készítettem pár képet. 16xQ :Y minden maxon.

[link] [link] [link]

[link] [link] [link]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1272) ollie válasza MoP_FX 57 (#1267) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mire szolgál a DLC? Nem arra, hogy kiterjessze, esetleg bővítse a játékot, és hogy elérje azt a teljességét, amit a fejlesztők kigondoltak, csak nem fért bele a játékba a megjelenésig?

Nem.

Szóval, ha szerinted a warez gyengíti meg a játékipart, akkor véleményem szerint nagyon rossz nyomon jársz.

Jajó, warezoljunk ezerrel, biztos jobbak lesznek majd a játékok miatta.

Azért gondolom te is érzed, hogy marhaságot írtál... Minél többen warezolnak, annál rosszabbak lesznek a játékok, mivel a bevétel csökkenésével kevesebb időt és energiát fognak fektetni a fejlesztésbe.

***

(#1273) Jhonny06 válasza MoP_FX 57 (#1267) üzenetére


Jhonny06
veterán

"nem fért bele a játékba a megjelenésig?"

Nem, nem erre szolgál. A DLC egy kiegészítő, még ha sok esetben nem is akkora, hogy kiadják egy külön játékként. Vonatkoztass már el az alapjátéktól, mert nincs köze hozzá. Pont ez a lényege, hogy a későbbiekben is adjon valami plusz dolgot és ne egyszerre kapd meg. A többi kiegészítőért is fizetni kellett (mindig is), nem tudom, hogy mi ezen olyan meglepő a számodra.

"Szóval, ha szerinted a warez gyengíti meg a játékipart.."

Miért, szerinted nem? Ez a legfőbb ok, ami miatt gyengül a játékipar. A befektetett pénz/munka/idő nem térül meg annyira, amennyire kéne. Másrészt képzeld magadat a helyükbe. Dolgozol valamin, amit aztán gyk. ellopnak. Mintha ingyen dolgoznál, még ha kapsz is fizetést.

[ Szerkesztve ]

(#1274) Jakesz válasza ollie (#1272) üzenetére


Jakesz
őstag

Igazad van, de ez fordítva is igaz lehet. Erre a legjobb példa, a CoD az Activision-nel együtt. Sokan megvették a játékot, sokan megvették az 5 pályás DLC-ket, ezek után persze, hogy nem törik össze magukat a fejlesztők, ha az emberek a szart is veszik...

(#1275) Neoteric válasza Laraxior (#1271) üzenetére


Neoteric
addikt

Mennyi az átlag és a minimum fps ilyen beállításokon?
(feltételezem az adatlapodon lévő konfiggal tolod)

PSN: ne0teric_sAN

(#1276) MoP_FX 57 válasza ollie (#1272) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Na mesélj, mire való a DLC?

Te se gondolod komolyan, hogyha nem lenne warez, akkor csak mesterművek születnének. Valószínűleg akkor is a lehető legkevesebbet tennék meg a fejlesztők a maximális profit érdekében. Mert most ez a divat, illetve termelési forma. Ha te abban a hitben élsz, hogy a fejlesztők azért törik magukat, hogy te jól érezd magad meló után, akkor tévedsz. A profit a lényeg. Ezek már rég nem azok a garázscégek, akik élvezetből összeraktak egy Doom-ot vagy NFS1-et, és megváltották a világot. Elég demagóg ezt a hígulást mind a warez nyakába varrni. Electronic Arts is gondolom azért nyomja ezt a "húzzuk le az utolsó rókabőrt minden játékról" elvet, mert a warez tönkretette a piacot, és nem mernek valódi értéket teremteni, és azt bedobni a "disznók" közé. :U

(#1277) Laraxior válasza Neoteric (#1275) üzenetére


Laraxior
titán

játszhatatlan :D 20 körül mocorgott,de inkább alatta....és az APEX ki volt kapcsolva :Y
Jövő héten jön a 2. VGA kíváncsi leszek,mit dob,de ki szoktam kapcsolni a szűrőt mikor gamelek.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1278) MoP_FX 57 válasza Jhonny06 (#1273) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Pont ez a lényege, hogy a későbbiekben is adjon valami plusz dolgot és ne egyszerre kapd meg.
Szóval inkább ötször fizess mint egyszer. Világos mint a vakablak. Végülis így tényleg tovább lehet pumpolni az embereket, mint egy mezei Expansion Pack-kel, amit két évre dobnák ki, és általában csak egyet.

A befektetett pénz/munka/idő nem térül meg annyira, amennyire kéne.
A dolog ennél kicsit azért összetettebb, annak ellenére, hogy teljesen logikus, amit mondasz.
Csak azt hagyod ki a képletből, hogy minek sokat dolgozni, sok pénzt beleölni egy projektbe, ha a felépített "brand" tulajdonképpen már eladja magától. Ezek alapján minek két-három évig fejleszteni egy Need For Speed-et, aztán még csiszolgatni is rajta? Valaki itt előttem már leírta, sajnos a szart is el lehet adni manapság, sőt sorba is állnak érte. Az más kérdés, hogy egy-két hétre rá már kukázzák is a játékot, mert kifújt.

(#1279) Uncle Ben


Uncle Ben
csendes tag

A DLC csak a profitról szól, semmi másról. A warez-nem warez témáról meg örökké lehetne vitázni, aki tehetős vegye meg eredetiben aki meg csóró(mint pl én), az meg letölti, ilyen egyszerű. Amúgy sem értem hogy a mai átlagfizetések mellett miért kerül minden új játék 10 vagy 12 ezer forintba.

AMD Athlon X2 4600+, 2 giga DDR2 RAM(Kingmax), Gigabyte 9800 GT 1 GB, Jetway alaplap

(#1280) ollie válasza MoP_FX 57 (#1278) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Látom te vakon ismétled önmagad, felesleges bármit is írni, mert ragaszkodsz a nyilvánvalóan hibás elképzeléseidhez.

1. A DLC-t azért találták ki, hogy extra tartalmad adjon a játékhoz, és bármily meglepő, nem mindegyik fizetős.

2. Olyan dolgot adsz a számba, amit soha nem állítottam, olvasd el újra a hsz-emet.

(#1279) Uncle Ben: azért kerül annyiba, mert nem jár alanyi jogon, és egy fejlesztő fizetése a többszöröse a tiednek. Egyébként mit dolgozol?

[ Szerkesztve ]

***

(#1281) MoP_FX 57 válasza ollie (#1280) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

A DLC-t azért találták ki, hogy extra tartalmad adjon a játékhoz, és bármily meglepő, nem mindegyik fizetős.
Most ezzel mondtál is valami újdonságot? Ez teljesen nyílvánvaló, ad valami újat a játéhoz, ezt eddig is sejtettem, és szerintem ezt is írtam le.
Vagy nálad a varázsszó az, hogy nem mindegyik fizetős, és akkor innentől fasza minden?

2. Ezt most mire írod? Legalább idéznél valamit. Ha azon a témán akarsz rugózni, hogy kevesebb a bevétel, kevesebb do-while ciklus jön ki így a büdzséből, szumma laposak a játékok, akkor ugorj a #1278 hozzászólásra!

(#1282) HaaS válasza ollie (#1280) üzenetére


HaaS
addikt

Moderátort:D!

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1283) Jhonny06 válasza MoP_FX 57 (#1278) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ezt a "lehúzás" témát kár feszegetni, nem is értem. Ma már gyakorlatilag minden terméket azért csinálnak, hogy kvázi "lehúzzanak" és valakinek nagyon jó legyen, ennek egyértelműnek kéne lennie. Ettől függetlenül ezek valós tartalmak DLC formájában, ami egy pluszt ad a játékosoknak, egy kis felüdülést, amikor már végeztek a simával. Ha az alapjátékot is pénzért adják, akkor miért várod el, hogy ez ingyen legyen? Igaz, messze nincs benne akkora munka, mint az alapjátékban, ezért is kerül a legtöbbjük jóval kevesebbe (igen, nem arányosan, de ezt most hagyjuk).

Alapvetően nem adja el magát egy brand sem és ez egyre inkább így van. Még nem tartunk ott, hogy bármilyen szart megvesznek. Ezeken az évente megjelenő EA játékokon látszanak is, hogy mennyi időt töltöttek a fejlesztéssel és ezért jó, ha kijön egy normális darab, lásd: Mafia II.

[ Szerkesztve ]

(#1284) keIdor


keIdor
titán

Hát a játék valóban 10-12 órás volt. (nem mértem le, de iszonyat rövid volt, és valóban vannak hiányosságai, ami az elején még nem látszott.)
Összességében részemről: 85%.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1285) MoP_FX 57 válasza Jhonny06 (#1283) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Félreértés ne essék, nem az a vita alapja, hogy pénzbe került a DLC, mindinkább az, hogy e mögé bújva az alapjátékok egyre soványabbak lehetnek (és nem árban), de senki se aggódjon, mert majd jön a sok DLC, és az önt tartalmat a játékba. Szóval inkább a hozzáállás a lényeg, ez szúr sokaknak szemet. A pénzbeli kizsigerelés, ezt azért sehol sem szeretik. Mert gondolom, hogy a Mafia II játékidejét is szépen ki fogja tolni a Made Man DLC.

Szerintem meg pont az a helyzet, hogy a brand igenis elad egy terméket. Illetve sokáig ez volt a tendencia a játékiparban is, lásd EA. Mostanra azért talán javul a helyzet, illetve sokan áttértek a "letöltöm, aztán ha jó, akkor megveszem" stratégiára.

(#1286) SzlobiG válasza keIdor (#1284) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ennyi volt? Nem tököltél vele.:D

[ Szerkesztve ]

(#1287) MoP_FX 57


MoP_FX 57
őstag

Na úgy nézem, hogy reloaded-ék készen vannak. :U

(#1288) keIdor válasza SzlobiG (#1286) üzenetére


keIdor
titán

Hát nem.:D Eléggé más lett, nem olyan, mint a Mafia 1. Jó játék lett nagyon, de lehet egyesek csalódni fognak. Vagy inkább meglepődni... a történetnél néha eléggé megkeveredtem, hogy most mivan meg ki kivel...

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1289) Silent77 válasza keIdor (#1288) üzenetére


Silent77
veterán

Nekem ezzel nem lesz gondom, nem tudok angolul. :O
Remélem lesz hozzá majd magyarítás.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1290) Neoteric válasza MoP_FX 57 (#1287) üzenetére


Neoteric
addikt

Remélem estére a legnagyobb hazai oldalon is fent lesz.

Nekem amúgy a Mafia 1 kimaradt, szal nem lesz összehasonlítási alapom, max gta IV.
Demo határozottan bejött, kicsit talán a kocsi irányítás volt nehézkes, meg fura h 1 padlógáztól már a fél armada a seggembe volt.

PSN: ne0teric_sAN

(#1291) sniper elite válasza MoP_FX 57 (#1287) üzenetére


sniper elite
senior tag

Ncor-on már vagy 8 cracket raktak ki, eddig mindegyikhez azt írják, hogy rossz! :DDD Nehézkesen megy nekik a dolog, persze aki nem fizet a játékért az ne várjon csodát... :U

(#1292) sagesz93 válasza keIdor (#1288) üzenetére


sagesz93
addikt

hány chapter van?
havernál toljuk boxon, 6-nál vagyunk, börtönös cucc.

#1291: elég nagy csiraság, hogy még a cracket is "hamisítják" :W

[ Szerkesztve ]

(#1293) SzlobiG válasza sniper elite (#1291) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ami késik nem múlik tudod, holnap ilyenkorra már tuti lesz egy 100%-os megoldás, a vicc a köbön, hogy előbb tud játszani a warezos mint aki megveszi...

(#1294) MoP_FX 57 válasza sniper elite (#1291) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Ne legyenek illúzióid, már holnap ilyenkor lesz kint proper. ;]

(#1295) AMD_ok válasza Silent77 (#1094) üzenetére


AMD_ok
őstag

rendeld innen, kicsit olcsóbb: LINK

(#1296) sniper elite válasza SzlobiG (#1293) üzenetére


sniper elite
senior tag

Szánalmas az is amikor írogatják, hogy nem szedik ám le a 60 megás cracket elsőre nehogy elrontsa az arányukat :C Komolyan mondom, az ilyen emberek mit fognak csinálni amikor megjön az első villany vagy gázszámla? Arra is keresgetni fogják a megfelelő cracket hátha sikerül megoldani? :DDD

(#1297) Źşë' válasza Źşë' (#1268) üzenetére


Źşë'
addikt

én egyet értek MoP_FX 57-el, érdekes mod régen nem kellettek a dlck, és jobb játékok voltak mint manapság (tartalmasabbak!) és a játékfejlesztő cégek is tekinthetők egyfajta biorobotoknak valamilyen szinten, mivel tömegcikket állítanak elő, és az előállítás célja a profit, méghozzá a minél több profit. Pont ez miatt jött létre a DLC (downloadable content) eleinte csak konzolra, majd az "elkonzolosodás" után PC-re is (nekem a steam rendszere totálisan konzol stílusúnak bizonyul. Ez van ezt kell szeretni, ők diktálnak, akinek nem tetszik azok nem veszik meg (vagy letöltik ezzel szabotálva magát a rendszert). Én megértem mind2 oldalt, csak mindennek van sztem határa, ha dlcket akarnak kiadni pénzért! akkor annak legyen tartalma!

Mafiához kapcsolódva sztem a grafikára egy deka panasz nem lehet!
(#1288) Keldor papa honnan tudod h hány óra? meg sem jelent, vagy ez konzol? : ) az a 12óra sztem jó, nem egy gta4, de a város sem, a multi az ami nyújthatna többet... csak hát... majd egyszer, amiért fizethetünk :C

(#1293) SzlobiG ez nekem is megfordult a fejemben : ) anno így jártam az új avp-vel is, pénteken adták ki de már fenn volt neten, és mire megkaptam már az egész világ szétjáccotta az agyát :/ picit ügyelhetnének erre is! elég frusztráló!!

am ezért felesleges veszekedni, ahány ember annyiféle helyes meglátás az adott témára nézve, csak el kellene tudni fogadni a másik álláspontját

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#1298) Silent77 válasza AMD_ok (#1295) üzenetére


Silent77
veterán

Néztem itt is, de drágább, a másikon postával együtt 31 font.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1299) Neoteric válasza sniper elite (#1291) üzenetére


Neoteric
addikt

Többségüket törölték is..
Hát mind1, várok 1 napot, az most már nem oszt nem szoroz.

Eredetibe meg sztem majd másodkézből szerzem be, mer most újonnan elég drága lesz.

PSN: ne0teric_sAN

(#1300) hermanyi válasza sniper elite (#1291) üzenetére


hermanyi
őstag

van fen működő is :D

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mafia II
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.