Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
Bekerült az EA/Origin Accessbe.

-
SamS20
senior tag
Én instant gameingen vettem meg, de most ki vannak fogyva, anno még amikor előrendeltem akkor ~43 euró körül mozgott.
Amúgy nagyon sokat változott a játék szerintem.
Pro nehézségen játszom, de az hogy a dobások ennyire változtak illetve a futásnál is simán belebotlasz a másik lábába és vége a playnek nagyon realisztikus lett (és egyben idegörlő is amikor nem jönnek a blokkok megfelelően)
Ultimate-t kicsit most még hanyagolom, első körben szoknom kell az irányítást meg magát a játék is.
technikai kérdés : másnál nincs mikorlag ? 100 körüli fps-t mutat a játék mégis olyan mintha döcögne a játék bizonyos jeleneteknél. (olvastam külsős fórumokon hogy a közönség grafikáját érdemes levenni mediumra és megoldja a problémát, de annyira nem vált be)
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Király hogy újra megjelenik PC-re a Madden Nfl. Lenne egy kérdésem, Ti honnan vettétek meg? Kerestem egy pár helyen de nem lelem PC-n.

-
asb88
tag
Na hát örülök neki, hogy van ilyen topic, bár kicsit szomorú vagyok, hogy csak ennyien vagyunk. Végül én is pc-re vettem meg, az Origin Premier miatt így érte meg a legjobban. Benne vagyok a meccselésben + ultimate teamhez is keresek embereket co-op módba

-
SamS20
senior tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
akkor már ketten vagyunk
Antonio Brown lesz a coveren. Elő is van rendelve 
-
jkrisztian
aktív tag
Egy jó franchise ligàba simàn beszàllnék.
-
SamS20
senior tag
Sziasztok
Nemsokára megjelenik a játék Pc-re, úgyhogy gondoltam nyitok egy topikot.
Lehetne azok kevesek számára indítani online bajnokságot akik pc-n fogják játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest