Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs

naszóval, olyat keresek ami egytől elszámól egy adott számíg, és az adott szám egy filében van, ami mindig változik. namármost elkezd pörögni a számláló 1-től a megadott, filében található számig, és ott megáll a számláló. ha esetleg lehet olyat ha közeledik akkor lelassít a számláló, nem pörgeti ugy a számokat.
és ezt az egészet képekkel megvalósítani, mármint vannak nekem olyan képemim amin számok vannak, és a képekkel a számokat behelyettesítve pörögjön a számláló.
megprobáltam részletesen leírni, remélem sikerült. -
Forest_roby
őstag
én nem azt akarom, hogy a html weblap betöltődjön egy flash fileba és ennek legyen egy előtöltése, hanem azt, hogy amíg töltődik a html weblap, addig ezt a töltődést eltakarja egy flash-es előtöltés /vmi animáció, százalék kijelzéssel stb./
Tehát, hogy a felhasználó ne lássa a html oldal töltődésének folyamatát!
Ezt JavaScript ben meg tudom csinálni, csak ott nem tetszik az ''animáció''.
/
/
/Technikailag vhogy úgy gondoltam a megoldást, hogy a html weblap betöltődése azzal kezdődne, hogy 1 táblázattal eltakarom az egész weblapot, és mondjuk ebbe a táblázatba tölteném az swf file-t, ami jelezné a weblap további töltődését és a végén eltüntetném a táblázatot és vele eggyűt az swf filet is. JavaScrip-tben vhogy így van, de flash-hez nem értek annyira, tehát nem tudom, hogy meg lehet -e így csinálni az egésszet!/
/
/
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Competizione
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő