Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Kicsit visszahozom az alaptémát (flasht) az életbe,mert kár lenne süllyesztőben veszni hagyni.Bár az fő alternatíva tényleg az swf.hu példaleírásaiban lelhetőek fel,de a fórumja a Ph!-hoz képest elég átláthatatlan és valahogy sehogysem tetszik, a regisztrációs mizériáról meg inkább nem is beszélek.....bár mégis...agyrém,mint valami felső 100-as klub,ahová csak extraszerencsés esetben lehet bekerülni.(Ha pl.azt x-eled,h.tanuló vagy 55 év feletti vagy, akkor repülsz!!!EZT a DISZKRIMINÁCIÓT!Nevetséges!)
na mindegy..... nem erről szeretnék elmélkedni,de nem tudtam megállni,hogy ne tegyem szóvá,amiért ott egyből gyökerestül törölnének.
Bár feltettem ott is a kérdést,de a válaszhajlam alacsony szintje miatt az itteni nézettségben nagyobb esélyt látok.
Az lenne a kérdésem,hogy flash mx 2004 pro-ban lévő video tutorial mintát használva hogyan lehet azt megoldani, hogy ugyanabban a lejátszóban egymás után több .flv videó is lejátszható legyen a ''következő'' léptető gomb segítségével. Tehát hová kell beírnom vagy beillesztenem a további videók elérési útvonalát. Szájbarágósan kérném,ugyanis még ebben a témában nem vagyok járatos.
Persze akár más módszerrel is érdekel a lejátszó készítésben a téma.
...előző hozzászólásomhoz kapcsolódva az is gondot okoz,hogy néha, véletlenszerűen és különböző netvégpontokról megnyitva az flv.progressz video lejátszás közben megakad és nem folytatódik.ennek mi lehet az oka?
Minden érdemi hozzászólónak köszi a segítséget.
(Bár én nem a macromediát preferálom flash-hez,de azért ebben tényleg ez a legprofibb és persze a legbonyolultabb is.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest