Új hozzászólás Aktív témák

• Secretive

aktív tag

Kicsit visszahozom az alaptémát (flasht) az életbe,mert kár lenne süllyesztőben veszni hagyni.Bár az fő alternatíva tényleg az swf.hu példaleírásaiban lelhetőek fel,de a fórumja a Ph!-hoz képest elég átláthatatlan és valahogy sehogysem tetszik, a regisztrációs mizériáról meg inkább nem is beszélek.....bár mégis...agyrém,mint valami felső 100-as klub,ahová csak extraszerencsés esetben lehet bekerülni.(Ha pl.azt x-eled,h.tanuló vagy 55 év feletti vagy, akkor repülsz!!!EZT a DISZKRIMINÁCIÓT!Nevetséges!)
    na mindegy..... nem erről szeretnék elmélkedni,de nem tudtam megállni,hogy ne tegyem szóvá,amiért ott egyből gyökerestül törölnének.

Bár feltettem ott is a kérdést,de a válaszhajlam alacsony szintje miatt az itteni nézettségben nagyobb esélyt látok.

Az lenne a kérdésem,hogy flash mx 2004 pro-ban lévő video tutorial mintát használva hogyan lehet azt megoldani, hogy ugyanabban a lejátszóban egymás után több .flv videó is lejátszható legyen a ''következő'' léptető gomb segítségével. Tehát hová kell beírnom vagy beillesztenem a további videók elérési útvonalát. Szájbarágósan kérném,ugyanis még ebben a témában nem vagyok járatos.
    Persze akár más módszerrel is érdekel a lejátszó készítésben a téma.

...előző hozzászólásomhoz kapcsolódva az is gondot okoz,hogy néha, véletlenszerűen és különböző netvégpontokról megnyitva az flv.progressz video lejátszás közben megakad és nem folytatódik.ennek mi lehet az oka?

Minden érdemi hozzászólónak köszi a segítséget.

(Bár én nem a macromediát preferálom flash-hez,de azért ebben tényleg ez a legprofibb és persze a legbonyolultabb is.)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák