Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Kicsit visszahozom az alaptémát (flasht) az életbe,mert kár lenne süllyesztőben veszni hagyni.Bár az fő alternatíva tényleg az swf.hu példaleírásaiban lelhetőek fel,de a fórumja a Ph!-hoz képest elég átláthatatlan és valahogy sehogysem tetszik, a regisztrációs mizériáról meg inkább nem is beszélek.....bár mégis...agyrém,mint valami felső 100-as klub,ahová csak extraszerencsés esetben lehet bekerülni.(Ha pl.azt x-eled,h.tanuló vagy 55 év feletti vagy, akkor repülsz!!!EZT a DISZKRIMINÁCIÓT!Nevetséges!)
na mindegy..... nem erről szeretnék elmélkedni,de nem tudtam megállni,hogy ne tegyem szóvá,amiért ott egyből gyökerestül törölnének.
Bár feltettem ott is a kérdést,de a válaszhajlam alacsony szintje miatt az itteni nézettségben nagyobb esélyt látok.
Az lenne a kérdésem,hogy flash mx 2004 pro-ban lévő video tutorial mintát használva hogyan lehet azt megoldani, hogy ugyanabban a lejátszóban egymás után több .flv videó is lejátszható legyen a ''következő'' léptető gomb segítségével. Tehát hová kell beírnom vagy beillesztenem a további videók elérési útvonalát. Szájbarágósan kérném,ugyanis még ebben a témában nem vagyok járatos.
Persze akár más módszerrel is érdekel a lejátszó készítésben a téma.
...előző hozzászólásomhoz kapcsolódva az is gondot okoz,hogy néha, véletlenszerűen és különböző netvégpontokról megnyitva az flv.progressz video lejátszás közben megakad és nem folytatódik.ennek mi lehet az oka?
Minden érdemi hozzászólónak köszi a segítséget.
(Bár én nem a macromediát preferálom flash-hez,de azért ebben tényleg ez a legprofibb és persze a legbonyolultabb is.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi