Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Szeretném egy telefonon frissíteni az appot PRO verzióra, de ezt az üzenetet kapom.
(reklámblokkoló nincs, wifi-ről, mobilnetről is)
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
(ha nagyon nincs más letörlöm, majd újra telepítem, de az elég macerás lenne) -
g_g_g
őstag
Én a következőt alkalmazom az értesítési led helyett.
Jól működik és szinte nem is fogyaszt az akkumulátorból.1.
Az AOD-ban beállítottam egy olyan konfigurációt, hogy egyéni kép kiválasztás és egy AMOLED fekete képet tallóztam (azt is szinte ki lehet húzni a keretből), és csak az értestéseket jeleníti meg.
(ez ROM és telefonfüggő, hogy tudsz-e ilyeneket beállítani, nálam XIAOIMI EU ROM-nál ez működik)2.
Ezt a makrót használom és csak akkor és addig aktív az AOD amíg van értesítés.
És akár azt is be tudod állítani, hogy kizárólag a nem fogadott hívást jelezze. -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
A következőkben kérnék segítséget amennyiben egyáltalán van megoldás.
Google chat van telepítve és klónozva is, hogy másik fiókkal is használhassam.
Ezt a klónozott app-ot szeretném egy widget-tel tiltani.
Ha megcsinálom a makrót a sima Chat app-ot tiltja de a klónozottat nem.
Az is jó lenne ha mindkettőt tiltaná.
MIUI 14 Android 13, root van.Köszi.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Próbáltam már kicsit utána járni, de nem tudom, hogy megoldható-e igazán.
Android 12, MIUI13, Magisk van, root van.AOD és értesítések kezelése lenne a témakör

Jelenleg úgy van beállítva, hogy érintésre vagy ha értesítés érkezik, akkor 10 mp-ig van AOD (és az értesítés).
Alapvetően ez jó, viszont azt szeretném, ha értesítés érkezik, akkor paraméterezhető módon beállítható legyen, hogy mikor jelenjen meg az AOD.
Konkrétabban:
Ha értesítés érkezik, akkor pl. 1 percenként 3 mp-re legyen aktív az AOD, mindaddig, míg fel nem oldom a kijelzőt.
Megoldható valami ilyesmi szerintetek?
Előre is köszönöm. -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
A következő helyzetre szeretnék valami megoldást, nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e.
A garázskapu egy telefonhívásra nyitódik.
Jelenleg ha közeledek a garázs felé a telefont feloldom és a kezdőképernyőre kitett közvetlen hívás ikonnal indítom a hívást. Ezen szeretnék egyszerűsíteni.
Elsőre az jutott az eszembe, hogy azt meg lehetne-e oldani, hogy lezárt képernyőn dupla klikk (jelenleg ilyenkor feléled a kijelző és a zárképernyő jelenik meg) és egyből hívja a megadott számot.
De ha lenne más ötlet, javaslat azt is szívesen veszen.Mi8 készülék, EU dev. ROM, root (Magisk) van.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest