- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Na látom senki sem érti. Elmondom akkor érthetőbben.
Ez egy optikális tuning, én se nem szeretem se nem gyűlölöm a macot, számomra semleges. A topic alapötlete onnan jött, h a mac vs. pc topikban olvastam 1-2 értelmes hozzászólást (amit ti itt félreértettek), h a mac az hűde übercool, végighúzod az egeret rajta és előugranak az ikonok, ehhez képest hol van a winfos, és az ehhez hasonló mély és meggyőző okok miatt gondolta poénból megcsinálom ezt a topikot, h ha valakinek csak emiatt tetszik, akkor nem kell ahhoz egy mac csak egy kis xp skin/shellpack modosítás. Ahhoz, h megtudjam írni magamnak is kikellet próbálnom (ebből a szempontból kövezzetek meg, nem bántam meg mert jó ránézni). Ennyi. Remélem msotmár mindenki számára érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest