Hirdetés

2024. február 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) vkristof01


vkristof01
csendes tag

Négy-öt éve vettem egy új HD2est ebay-en mert anno új korában (meg talán ma is) a telefon design csúcsának tartottam, és akartam egyet nosztalgiából néha bekapcsolni és win mobile 6.5ös játékokat tolni. Akkor még egy egész működőképes vas lett volna akár napi használatra is de a napokban amikor megint elővettem azt tapasztaltam, hogy a böngészők már a legtöbb weboldalt se tudják betölteni olyan elavultak. Van erre valami megoldás?

Kicsit elszomorít a dolog (együtt azzal hogy nincs 3G szórás se már és az EDGE nem túl penge), mert egyébként pazar gép, ma is baromi gyors, elegáns, és nem mellesleg zsír új és jó lenne elemében látni. Gyűjtők és a márka rajongói valszeg megértik. Egyébként meglepő módon google maps app hibátlanul működik rajta.

(#2) DrDoktor válasza vkristof01 (#1) üzenetére


DrDoktor
tag

Van topikja!
[link]

A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!

(#3) quailstorm


quailstorm
nagyúr

ZetaKey 2017.
Azon kívül még a Zebra Enterprise Browser van, de az licenszköteles.

Pont ezért került sok HTC HD2-re Android 4.4. Bár már az is jó réginek számít és nem is hinném, hogy elég a teljesítmény. Galaxy S i9000 Android 4.4 + Google Chrome élménye is katasztrofális. Bár kétségtelen hogy egész bonyolult dolgokat is betölt, mint a Google Find my phone térképpel (elhagytam a telóm és meg kellett keresni).

(#4) vkristof01


vkristof01
csendes tag

Köszi a tippeket, utánanézek. Mondta egy haverom is, hogy a html5-el lesz a gond és úgy tűnik ezek működhetnek.

Romot flashelni viszont nem akarok, meghagynám az eredeti rendszert és felületet amibe anno beleszerettem. Nekem i8000es Omnia 2esem volt akkoriban, arra futotta csak sajna, de arra is felgyűrtem egy TouchFLO-s romot :D

(#5) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

A linkelt teszt topikjában folytassátok.
Ezt zárom.
Legközelebb kereső!

Samsung Galaxy A54

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.