Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
A linkelt teszt topikjában folytassátok.
Ezt zárom.
Legközelebb kereső! -
vkristof01
csendes tag
Köszi a tippeket, utánanézek. Mondta egy haverom is, hogy a html5-el lesz a gond és úgy tűnik ezek működhetnek.
Romot flashelni viszont nem akarok, meghagynám az eredeti rendszert és felületet amibe anno beleszerettem. Nekem i8000es Omnia 2esem volt akkoriban, arra futotta csak sajna, de arra is felgyűrtem egy TouchFLO-s romot
-
quailstorm
nagyúr
ZetaKey 2017.
Azon kívül még a Zebra Enterprise Browser van, de az licenszköteles.Pont ezért került sok HTC HD2-re Android 4.4. Bár már az is jó réginek számít és nem is hinném, hogy elég a teljesítmény. Galaxy S i9000 Android 4.4 + Google Chrome élménye is katasztrofális. Bár kétségtelen hogy egész bonyolult dolgokat is betölt, mint a Google Find my phone térképpel (elhagytam a telóm és meg kellett keresni).
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vkristof01 #1 üzenetére
Van topikja!
[link] -
vkristof01
csendes tag
Négy-öt éve vettem egy új HD2est ebay-en mert anno új korában (meg talán ma is) a telefon design csúcsának tartottam, és akartam egyet nosztalgiából néha bekapcsolni és win mobile 6.5ös játékokat tolni. Akkor még egy egész működőképes vas lett volna akár napi használatra is de a napokban amikor megint elővettem azt tapasztaltam, hogy a böngészők már a legtöbb weboldalt se tudják betölteni olyan elavultak. Van erre valami megoldás?
Kicsit elszomorít a dolog (együtt azzal hogy nincs 3G szórás se már és az EDGE nem túl penge), mert egyébként pazar gép, ma is baromi gyors, elegáns, és nem mellesleg zsír új és jó lenne elemében látni. Gyűjtők és a márka rajongói valszeg megértik. Egyébként meglepő módon google maps app hibátlanul működik rajta.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brave
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest