Keresés

Aktív témák

• zsoltee10

addikt

válasz Kalandor #28 üzenetére

Én ugyan nem számítógépeket, de én is eladok. Na jó megmondom van egy zöldség boltunk és ott. Reggel negyed 6-kor kelek. Mikor is nyit a számtech bolt? Jah, 9-kor??!! Folyamatosan jönnek a vevők, sokszor van olyan, hogy a forró ebéd, mire odajutnék, hogy megegyem teljesen kihűl. Merthogy odahozzák a kaját. ÉS AKKOR MIVAN?? Senkit nem érdekel, hogy éhes vagyok, vagy fáradt. Az a kötelezségem, hogy a vevőt illedelmesen, segítőkészen kiszolgáljam. ÉS én komolyan is veszem a kötelezségem. A Mistralnak oda kellene már figyelnie a sok bunkó eladóra, és lecserélnie a nem kívánt elemeket. Biztos vannak jófej eladók is de ilyenekkel nem volt szerencsém találkozni. :( Egyszer voltam bent, és csak álltam és álltam, senki nem köszönt vissza, nem kérdezték, hogy mi a fenének mentem be. Ennyi. Bluefish sem különb sokkal, de ez már más téma.

Szóval csak annyi építő jellegű javaslatom lenne, hogy a cég hírnevének érdekében alapos tisztogatást kellene rendezni. Volna néhány ötletem a kiszűrésre.

Aktív témák