- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
Én azt mondom mindenkinek, hogyha ilyen jellegű sérelem éri, azt mindenképpen érdemes a nyilvánossággal megosztani. Nem köpködni, meg utálkozni, személyeskedni is legfeljebb akkor, ha kifejezetten egy/néhány ember (de nem a cég) miatt ért kár. De mindenképpen meg kell osztani a többiekkel, mert ha már sokan tudják, akkor a cég/dolgozók talán veszik a fáradságot, hogy elkerüljék az ilyen helyzeteket. Nekem személy szerint semmi bajom a Mistrallal, sokmindent vettem már a Karinthy úti üzletükben, és az egyik srác mindig kérdés nélkül elmondott minden fontosat a cuccról/garanciáról stb. Szóval azt szerintem nem lehet mondani, hogy a mistral egy szemét, hazug, utálnivaló cég, mert akkor biztos nem lennének ilyen sikeresek, nem lenne ennyi üzletük. De előfordulnak olyan dolgok, amikor a vásárló nagyon megszívja, az eladó meg csak széttárja a karját, hogy sajnáljuk, semmit se tehetünk. Ez többnyire elkerülhető, de tökéletesen ügyfélorientált cég nincs (ebben az országban hamar tönkremenne...), ezért néha becsúszik.
Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest