- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
werinter
csendes tag
Senkinek semmi???
-
werinter
csendes tag
Üdv!
A héten vettem egy Kingston 480GB-os PCI-E M.2 SSD-t. A probléma vele az, hogy a BIOS-ban a gép nem látja. Két M.2-es csatlakozó van az alaplapon és mindegyikhez azt írja, hogy szabad, tehát nincs bennük SSD.
A Windwos indítsa után partíciókelezővel létrehoztam egy partíciót, az SSD tökéletesen működik, a rendszer látja, használható.
Hard Disk Sentinelt megnyitva, szintén látszik az SSD, viszont a kondíciót nem ismeri fel a program, azt írja: "A merevlemez állapota ismeretlen."
Az alaplapom: MSI B250 PC MATE.
Az MSI weblapja szerint támogatja ez az alaplap a PCI-E SSD-ket, a leírásban még egy ábra is van arról ,hogy milyen módon lehet használni a különböző SATA és PCI-E csatlakozókat együtt.
Mi lehet a probléma, mit kellene csinálnom, hogy a BIOS-ban is látszódjon az SSD?
Erre szeretném feltelepíteni a Windows-t azért baj, hogy nem látja ott.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest