- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyvagy
csendes tag
Nem sértésnek szántam, bár bevallom kissé írónikus a megjegyzés, ezért bocsánatot kérek.
A mi Lotus rendszerünkben levelezés+iktatás kb 800 felhasználó van, és elszokták néha felejteni a jelszavukat de én ekkor az eredeti (felhasználó létrehozásakkor kapott ID-t használom!), így nem szoktam Exportálni-Importálni.
Amúgy most is a Lotus rendszerben probálom megoldani a problémádat. Ha sikerül valami konkrtétumot 16.00 -ig kitalálnom leírom.
Bocs mégegyszer a megjegyzésért. -
nagyvagy
csendes tag
Ha van másolatod és annak tudod a jelszavát akkor, egyszerűen írd felül a régi ID-t.
Meglévőhöz nem tudsz új ID-t generálni, csak törlés után.
Ilyen amatőr LOTUS rendszergazdát....... -
nagyvagy
csendes tag
Ha megva az eredeti ID valahol, akit generálás után kapsz akkor azt bemásolva a régi helyére megoldódik a probléma.
Amúgy amikor én lérehozom a felhasználót, az ID fájlát elmentem egy biztonságos helyre, és kap egy másolatot belőle. Ha elfelejti a jelszavát vagy tönkremegy a hardwer akkor a régi ID vissza és semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest