Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Mindenesetre most befejeztem én is. Az utolsó boss elsőre lenyomott, de csak azért mert nem vágtam mit kell csinálni, aztán mire leesett már nagyon nagy káosz volt. Másodszorra fogtam egy nyílpuskát és sima ügy volt. Vártam is, hogy amikor elfogyott az élete még bekeményítsen, de simán csak felszívódott

Összességében nem volt rossz, de nem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam/újra kezdjem. Megyek vissza az ER-be
Hirtelen nem is tudok olyan bosst mondani, amelyik nagyon megdolgoztatott volna. Egyszer sem éreztem azt, hogy "üvölteni tudnék, de azért megpróbálom még egyszer..." Az ER közben gyakran éreztem ezt
De összességében amúgy jó volt és játszottam vele vagy 60 órát, szóval maximálisan megérte az árát és várom a folytatást. Remélhetőleg másodszorra már jobban eltalálják a balance-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest