- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Mindenesetre most befejeztem én is. Az utolsó boss elsőre lenyomott, de csak azért mert nem vágtam mit kell csinálni, aztán mire leesett már nagyon nagy káosz volt. Másodszorra fogtam egy nyílpuskát és sima ügy volt. Vártam is, hogy amikor elfogyott az élete még bekeményítsen, de simán csak felszívódott

Összességében nem volt rossz, de nem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam/újra kezdjem. Megyek vissza az ER-be
Hirtelen nem is tudok olyan bosst mondani, amelyik nagyon megdolgoztatott volna. Egyszer sem éreztem azt, hogy "üvölteni tudnék, de azért megpróbálom még egyszer..." Az ER közben gyakran éreztem ezt
De összességében amúgy jó volt és játszottam vele vagy 60 órát, szóval maximálisan megérte az árát és várom a folytatást. Remélhetőleg másodszorra már jobban eltalálják a balance-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest