Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalogos1
csendes tag
Shelter?tud fogadni 166ezer katonát.és a többi?vagy ne gyártsak?kellett volna egy tag aki 0-24-ben használ pajzsot és lehetett volna küldeni hozzá,de ilyen nem volt sajnos.voltam magyar,angol és japán guildben is tehát próbálkoztam.ott van még a nyersanyag kérdése is.ha nem lehet gyűjteni akkor nem lehet fejlődni sem.
most már túl nehéz dolga van az újaknak.régen amikor csak fele ennyi player volt akkor értelemszerűen fele ennyien támadtak egy királyságot szerver nyitás után.a 3 hónap védettség kevés. -
gyalogos1
csendes tag
undorító rohadék csaló játék.semmi esélye az újonnan csatlakozó playereknek.én 3,5 hónapig szopattam magam úgyhogy kitapasztaltam a játékot.(van 30e gémem de le van szarva..)az újonnan csatlakozók csak azért kellenek hogy legyen kit lefarmolni a régieknek.ha megszűnik a védettség akkor még rosszabb a helyzet.castle lv 25-öt nyersanyag híján esélytelen kifejleszteni,nem is beszélve a többi épületről.a támadások rendszeresek,kapálni nem lehet mert ott is támadnak.még szerencse hogy pénzt nem toltam bele,nem is ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest