Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
GeG
tag
Nem ez a baj :-)))
Hanem az, hogy a My Home feliratu gombot hiaba allitom at iTouch alatt, amikor megnyomom ugy viselkedik mintha a Favorites gomb lenne.
Es ugyanigy az osszes tobbi gomb rosszul mukodik pl: a Messenger helyett - Mute parancs indul el, a Webcam helyett a Media Player stb.stb.
Ez elott a billentyuzet elott is egy Logitech Cordless Opticalt hasznaltam (korabbi modell) lehet hogy az kavart be valamit az XP-ben????
Teljesen feleslegesen viszont nem vagnek belei egy reinstallba.
GeG -
GeG
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hello,
Ezt mar probaltam, sajnos csak annyi lehet csinalni, hogy letolteni a 2.2-s iTouch softwaret, amit mar megtettem.
Igy sem mukodik.
Azt nem ertem, hogy az XP hogyan kulonbozteti meg, hogy most 1 Cordless Optical - Elite - MX stb. billentyuzet van-e hozzacsatlakoztatva?
A rohej az, hogy minden gomb mukodik csak totalisan felcserelodve....
Az eszkozkezeloben hiaba allitom at a billentyuzetet ( raadasul csak regi modelleket ismer) , ez a felcserelodes nem valtozik.
Hasznal valaki itt a forumon ilyen billentyuzetet ?
GeG -
-
GeG
tag
Sziasztok,
Kaptam egy Logitech Cordless Desktop MX-t ( billentyuzet + eger ) karacsonyra es a kov. problemam van vele.
Az egeret sikerult az uj Mouseware szoftver segitsegevel feltelepiteni rendesen, de a billentyuzet nem akar mukodni.
A Windows XP Cordless Desktopkent ismeri meg es a hibajelenseg az, hogy a funkcio + multimedia billentyuk teljesen osszavissza vannak cserelodve.
Megnyomom az E-mail gombot es a Messenger funkcio indul el stb.stb.
Ugy tunik, mintha nem ezt a billentyuzetet probalna meg kezelni az XP.
Esetleg tipp valakitol , hogy mi lehet a baj?
Azt sem ertem, hogy miert nem tudom beallitani Xp alatt , hogy ez Cordless Desktop MX billentyuzet...
Elore is kosz
GeG
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- RAM topik
- Diablo IV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest