- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelenka35
őstag
válasz
pelenka35 #70065 üzenetére
"Sziasztok
Van egy Mitsubishi Grandisom (diesel,2006) elindultunk vele kirándulni,de az autónak nem volt "ereje" hiába nyomtam neki padlogázt csak vánszorgott. A dombon alig akart felmenni .Esetleg tudd erre valaki valamit mondani? "Sziasztok.
3 napig állt az autó ,ma reggelt eljöttem vele dolgozni( mert a szerelő azt ígérte lejön és ránéz,nem jött) és mintha mi sem történt volna megint volt erő az autóban. Most akkor mi van ,ez rossz előjele valaminek ??
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Van egy Mitsubishi Grandisom (diesel,2006) elindultunk vele kirándulni,de az autónak nem volt "ereje" hiába nyomtam neki padlogázt csak vánszorgott. A dombon alig akart felmenni .Esetleg tudd erre valaki valamit mondani? -
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Reggel kiáltam a garázsból az opel astrával,most meg nem indul semmit nem csinál.Az aksi jó ,tehát az nem lehet. Ötlet? -
pelenka35
őstag
válasz
kalmanchris #36674 üzenetére
Igen,kösz
-
pelenka35
őstag
Reggelt.
2006-os Mitsu. Grandishoz hol tudnék venni kézifék bovdent (lehet nem így hívják)? Kösz -
pelenka35
őstag
Sziasztok. Ablaktörlő lapátot rendelnék az olaj24.hu-rol,de pl hátsó ablakt. lapátra en 310mm mértem mind a két autónál (Mitsu. Grandis 2006,Toyo. Yaris 2006). Itt viszont 330mm a legkissebb,számít valamit az a 20mm-er? Köszönöm
-
pelenka35
őstag
Hol tudok kürtöt venni az autóba,mert a mostani dudának iszonyat bena hangja van :-)
-
pelenka35
őstag
Ugyan ebbe az autó ba vezèrmüszíjat is cseréltetnék görgőkkel ,ide is tudtok ajánlani márkát?
Köszönöm srácok.
-
pelenka35
őstag
Hali
2006 -os Mitsubishi Grandisra keresek ablaktörlő lapatokat (3db) lehet készletet venni és milyen márkát vegyek?
Augusztusban vásároltam használtan az autót ,de csak fél évig van rajta műszaki ,miért? (2 évre jár a műszaki nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest