Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az autóm beárazásához. Mivel sose vettem vagy adtam el autót ezért fogalmam sincs hogy mennyit ér/mennyiért tudnám eladni.
Egy Peugeot 207cc Piros 2008 1.6 benzin 59000 km manuál klímás, minden elektronika működik. A korából adódóan és a fővárosnak köszönhetően vannak rajta kisebb nagyobb esztétikai sérülések. Én vagyok a második tulaj, a nagymamám volt ez első.
Az egyetlen hibája hogy eszi az olajat, de az összes ugyan ezzel a 1.6-os BMW motorral szerelt Peugeot és Mini ugyan így eszi ez típus hiba tudtommal.
Ha képek segítenek holnap tudok csinálni párat.Minden segítséget köszönök előre is.
(Félreértések elkerülése végett, itt nem hirdetni akarom az autót, tényleg megvagyok lőve)
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Vettem az autómhoz Bosoko márkájú ablaktörlő lapátot, (bevált márka)
figyelmetlen voltam és nekem olyan kell aminek van ablakmosó szórófúvókája, dobozban nem volt megfelelő kiegészítő és ahogy keresgéltem nem találtam Bosokoból olyat aminek van rögzítési lehetősége.
Tudnátok nekem ajánlani olyan márkát ami megbízható és gyárt szórófúvókával kompatibilis ablaktörlőlapátot? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy Mazda 626 97-es 2.0i lepadlózóm húz húz de nem az igazi, míg át nem lépi a 3800-as fordulatot és onnantól el kezd húzni mint az állat . Ez mitől van? Előtte miért nem, utána meg miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest