- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az autóm beárazásához. Mivel sose vettem vagy adtam el autót ezért fogalmam sincs hogy mennyit ér/mennyiért tudnám eladni.
Egy Peugeot 207cc Piros 2008 1.6 benzin 59000 km manuál klímás, minden elektronika működik. A korából adódóan és a fővárosnak köszönhetően vannak rajta kisebb nagyobb esztétikai sérülések. Én vagyok a második tulaj, a nagymamám volt ez első.
Az egyetlen hibája hogy eszi az olajat, de az összes ugyan ezzel a 1.6-os BMW motorral szerelt Peugeot és Mini ugyan így eszi ez típus hiba tudtommal.
Ha képek segítenek holnap tudok csinálni párat.Minden segítséget köszönök előre is.
(Félreértések elkerülése végett, itt nem hirdetni akarom az autót, tényleg megvagyok lőve)
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Vettem az autómhoz Bosoko márkájú ablaktörlő lapátot, (bevált márka)
figyelmetlen voltam és nekem olyan kell aminek van ablakmosó szórófúvókája, dobozban nem volt megfelelő kiegészítő és ahogy keresgéltem nem találtam Bosokoból olyat aminek van rögzítési lehetősége.
Tudnátok nekem ajánlani olyan márkát ami megbízható és gyárt szórófúvókával kompatibilis ablaktörlőlapátot? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy Mazda 626 97-es 2.0i lepadlózóm húz húz de nem az igazi, míg át nem lépi a 3800-as fordulatot és onnantól el kezd húzni mint az állat . Ez mitől van? Előtte miért nem, utána meg miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Nintendo Switch
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Kenwood Kmix 750
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest