- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Tothgera30 #269463 üzenetére
Köszönöm szépen!
3-4 fajtát kipróbáltam mostanában, de volt olyan, hogyha nem nyomtam be tövig, nem működött, ha benyomtam, de nem full egyenesen (ez nem agysebészet, kéne, hogy legyen némi holtjátéka), akkor elkezdett villogni, forrósodni, füstölni...
Volt olyan, ami full olyan alakú, méretű, mint egy rendes izzós T10, kb. mintha műgyantát öntöttek volna rá egy LED-re, szép is, jó is, de elszáll pár hét-hónap után.
Szóval, emiatt vagyok tanácstalan.
Rendszám fölé vettem olyat, hogy egy gyári lámpatest, benne egy LED-panel, aztán 2 hónap után visszapillantóban látom, hogy villog. 16 LED-ből világít vagy 4 kb...
Fú, meguntam.
De egy modernebb, szebb kinézet meg fogamra való volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest