Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Biqci
aktív tag
válasz MunezXBK #183139 üzenetére
Valószínűleg ugrottál egyet az SF Klasse-val, plusz ha nem az utcán parkolsz az is árcsökkentő. Simán Haftpflicht, vagy van rajta Teilcasco?
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
-
veterán
válasz MunezXBK #185892 üzenetére
Az én Golfomban se tökéletes, a V60-ban sem volt az, magyarán én más ritmusban törölném a szélvédőt. Ellenben Vectra C-ben, Saab 9-3-ban teljesen az én ízlésemnek megfelelően működött.
A xenon is a Saabban volt a legjobb (szvsz nem létezik annál jobb), Vectra bixenon is igen fasza, Volvo OK, Golf 7 szódával elmegy. A futómű pont fordított sorrend. Az ülés témakört szintén a 9-3 Aero nyeri.
Összefoglalva: egy Saab 9-3 Aerot szeretnék, amelyik úgy rugózik és fordul, mint egy Golf GTI. Köszönöm a figyelmet!Szerk: Jut eszembe, volt valamikor egy 2008-as Mondeo kombim, annak volt a legjobb futóműve amit ismerek. Szóval 9-3 Aero + mezei 2008-as Mondeo futómű. Danke Sör!
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz MunezXBK #187826 üzenetére
Bent a cégnél kinyitottam a csomagtartót, hogy kiszedjem a cuccaimat, na onnantól le sem lehetett többé csukni a csomagtérajtót. A tető hátsó kereszt elemén - amihez hozzá vannak csavarozva a csomagtérajtó zsanérjai - is repedések keletkeztek.
Bármit is csinálnak vele, én nem szívesen ülök már vissza ebbe a kocsiba.Kaptam ideiglenesen egy pár ezret futott Golf Sportsvant 1.5 TSI-vel, kézi váltóval. Szóval kavargathatom újra a levest. De ebben legalább ergoActive ülések vannak, ez is valami..
"Less but better" - Dieter Rams
-
veterán
válasz MunezXBK #188838 üzenetére
Felénk is használják, pl. mikor beszélek egy mindkettőnk által ismert személyről, akkor azt úgy mondom hogy: "Képzeld, a Csabi megmosta az autóját."
Miskolcon asszem' úgy hangzik, "képzeld, Csabi megmosta az autóját."Cikkben leírva furcsa a névelő... talán mert mi olvasók nem ismerjük Csabit. Élőnyelvben nekem kell oda az a névelő.
Móvár környékéről van egy kedvencem: a Attila, a ember, a autó.
Boldi?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest