Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz MunezXBK #102680 üzenetére
Sosem gondoltam volna, hogy latok DeTomaso Panterat, aztan egy irorszagki kis poros faluban volt egy nagy autos osszejovetel, ket Pantera, 3 Shelby Cobra, Ford GT40, Citroen SM sorakozott egymas mellett. Ha lesz erdeklodes, rakok be linket a kepekrol.
"Bad reklám is reklám too"
-
Magnum_
nagyúr
válasz MunezXBK #102765 üzenetére
A kis resekbol a port, koszt ecsettel kiszedtek 30perc alatt, a mardek, mint az elomosas, ket vodros mosas, felni tisztitas, szarazolas, muanyag apolas, gumiapolas, belter porszivozas, uvegfeluletek tisztitasa, muszerfal apolas, borapolas megvolt 10perc alatt :-)
Mykol: 5 evig naponta jartam el elottuk, soha eszembe nem jutott beadni oda az autot :-)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qtya123
őstag
válasz MunezXBK #102863 üzenetére
Felőlem érkezhet, hétfőn az első dolgom, hogy felhívom őket, illetve elküldöm nekik a fenti képeket. Én úgy gondolom ez iszonyat gusztustalan dolog volt.
Remélem van esélyem a panasszal. Kíváncsi vagyok, hogy a közteres milyen szögből fényképezett, gondolom úgy intézte, hogy a képen virítson. Majd a végén ráfogják, hogy a másik irányból érkezve látható valamennyire a tábla és én meg nem tudom bizonyítani, hogy merről jöttem.
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #102978 üzenetére
Elsőre te is elbactad, de korigáltál
Én legalább segítő szándékkal vagyok még, ha nem is írok olyan tökéletesen, mint te, azért valld be, elötte ráguglizol, nehogy itt felsülj
Amúgy ilyenkor mit érzel?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #102980 üzenetére
Tudtam, hogy ezt zokon veszed, most én is.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gzbotii
nagyúr
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
Snoop-y
veterán
válasz MunezXBK #103985 üzenetére
Tehat az autovontato ha kimegy akkor Jurgen felteszi az ertek mindegyik autohoz IS sapkat es csipobol nyomja melyik auto milyen hajtasu es aszerint vontatja vagy nem nyul hozza? Nem tunik tul hatekonynak...
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #104104 üzenetére
Ez az egy cuccom van tőlük de akkor nem erőltetem a többit. Thx.
#nincsbennetarcsi
-
-
Johnny_vT
senior tag
válasz MunezXBK #104282 üzenetére
Van átszámítás a kettő között? Ez esetleg valahol elérhető?
Büntetőpontok 18 után jogsi elvétel
Punkte in Flensburg 8 után jogsi elvétel- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik