- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Locked cpu - mi ez?
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Ez nem határozható meg ilyen pontosan szerintem.
Azt tudom hogy a Tomato TX lapban volt ilyen persze nem softmenü néven. :)
Mégcsak jumperless-nek sem lehetett mondani mert egy jumper-el lehetett kiválasztani hogy jumper-el vagy bios-ból szeretnéd állítani az fsb-t. -
Niquis
aktív tag
-
shteer
titán
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Niquis
aktív tag
Hohó, dehogynem volt már Abit... csak még nem találta fel a ''világon elsőként'' :)
a Softmenu-t... de legalább megbízható volt a cucca, a VX-es alaplapom 1997 óta üzemel nap mint nap, hibátlanul:) -
Nedudgi
aktív tag
Keresd meg a kézikönyvben az ASUS Jumper free-t és nézd meg hogy kell engedélyeztetni.Nekem a Tusl-2C-n egy mikrokapcsolósort kell átállítani de ez már régi darab...:)))
-
törölt tag
Overclock Features
- ASUS JumperFree
- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
- CPU, Memory, and AGP voltage adjustable
- SFS (Stepless Frequency Selection) from 100MHz up to 400MHz at 1MHz increment
- Adjustable FSB/DDR ratio, Fixed AGP/PCI frequencies.
Szal tuti, hogy van benne ero :D -
Flashcash
Közösségépítő
-
Out
addikt
-
Flashcash
Közösségépítő
-
lokki
csendes tag
A gyári tesztprocesszorok szorzója szabadon állítható.
Ez azért van hogy a tesztoldalak különböző sebességek beállítása mellett egy egész sorozat procit le tudjanak tesztelni.
amit a boltban adnak intel procit az természetesen locked azaz nem állíthatod a szorzót, csak az fsb emelésével tuningolhatod a procit.és az fsb-t hol tudom emelni?
mondom, hogy nem vagyok egy profi....:-(( -
Flashcash
Közösségépítő
Hali,
átálltam egy ASUS P4P8x-es deszkára, de sajnos nem volt elég pénzem a procira, így csak egy 2,5 GHz Celeron ment bele.
Na eddig semmi baj nincs, de szakszerűen elolvastam az ASUS kézikönyvet a BIOS feature-ökről, és ott a következő mondat áll:
''If you are using an unlocked CPU, the item CPU Ratio appears under the AI Overclock Tuner Item.....''
Ez azért érdekes mert a system és CPU info szerint az én procim Locked, és így a Ratio sem állítható.
Nem vagyok nagyon profi a tuningban, hátha tudtok segíteni, mi ez? Lehet unlockolni? Így ugyanis az órajelhez sem lehet hozzáférni, meg szinte semmihez sem, már ami a procit illeti...A gyári tesztprocesszorok szorzója szabadon állítható.
Ez azért van hogy a tesztoldalak különböző sebességek beállítása mellett egy egész sorozat procit le tudjanak tesztelni.
amit a boltban adnak intel procit az természetesen locked azaz nem állíthatod a szorzót, csak az fsb emelésével tuningolhatod a procit. -
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
Hali,
átálltam egy ASUS P4P8x-es deszkára, de sajnos nem volt elég pénzem a procira, így csak egy 2,5 GHz Celeron ment bele.
Na eddig semmi baj nincs, de szakszerűen elolvastam az ASUS kézikönyvet a BIOS feature-ökről, és ott a következő mondat áll:
''If you are using an unlocked CPU, the item CPU Ratio appears under the AI Overclock Tuner Item.....''
Ez azért érdekes mert a system és CPU info szerint az én procim Locked, és így a Ratio sem állítható.
Nem vagyok nagyon profi a tuningban, hátha tudtok segíteni, mi ez? Lehet unlockolni? Így ugyanis az órajelhez sem lehet hozzáférni, meg szinte semmihez sem, már ami a procit illeti...Tudomásom szerint azt a celeront nem lehet unlockolni, ezt az intel már régóta nemhagyja nekünk...
-
lokki
csendes tag
Hali,
Nem vagyok nagyon profi a tuningban, hátha tudtok segíteni, mi ez? Lehet unlockolni? Így ugyanis az órajelhez sem lehet hozzáférni, meg szinte semmihez sem, már ami a procit illeti...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Locked cpu - mi ez?
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- EAFC 26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Alza garancia
- CPU bazár Core i5 10500 + 12500T + Core i7 10700 + i7 12700K + Core i9 9900 -több db
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RX 7800 XT 16GB DeepCool CG530 THERMALTAKE 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Crucial 2x8GB DDR5 Notebook RAM
- Szépséghibás - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest