Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz deadwing #19203 üzenetére
Ilyen mar nagyon regota nincs: a nagy gpu/asic farmok folyamatosan monitorozzak a coinok nehezseget meg az arat, es mindig arra ugranak ra ami epp a legjobban hozo.
a bizotosabb megoldas, hogy nicehash-on banyaszol multialgoban, vagy zpool-on is a multialgoban. ez biztosabb cserebe alig hozo bevetel.
a masik megoldas, hogy banyaszol valamit a nepszeruek kozul, es megvarod vele mig megpumpoljak. egy 5-10x-es pumpnal mar szepet lehet kaszalni, ha jokor lepsz ki. cserebe ez rizikosabb (ha soha nem pumpoljak meg, vagy 2-3x-nal vege a pumpnak)
Elbandi
-
AnonyX
tag
válasz deadwing #19203 üzenetére
Milyen grafikusod van jelenleg és milyet szeretnél vásárolni? Jelenleg az Ethereumot még megéri bányászni, illetve érdemes foglalkozni az Expansel is. Expanse ára jelenleg 0.00050600 BTC ugyanakkor pl. Május 25 én járt 0.0010192 BTC áron is. Szerintem teljesen korrekt még. Jelenlegi áron is megéri bányászni legalábbis nekem 380X + 7950 + 3x270 ...Így még rendben van az ár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest