Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozaliaG
csendes újonc
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy valaki használta-e már a lightroom programot linux alatt, a wine segítségével? Nem tudom, hogy a szerkesztett képek csak nálam lesznek rondák és csíkosak, vagy pedig másnál is.
-
rozaliaG
csendes újonc
-
rozaliaG
csendes újonc
-
rozaliaG
csendes újonc
Sziasztok!
Kezdő Linux mint használó vagyok, ismerkedem a rendszerrel. A problémám az, hogy szeretném elérni a céges távoli asztalt, oda be is tudok lépni, viszont amikor meg szeretném nyitni a programot, akkor az alábbi szöveg jelenik meg: cpub-explorer-QickSessionCollection-CmsRdsh.rdp.
Ha rákattintok a megnyitás gombra, akkor kiírja nekem, hogy az alkalmazás nem található, javítsam a fálj nevét, vagy válasszak egy másik alkalmazást.
Tudnátok nekem segíteni, hogy van-e erre valami megoldás?
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP 65W töltő eladó
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megoldódott, most már működik!
Rowon