Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Sziasztok,
MATE-nél (vagy a Cinnamonnál) a Firefoxnak van címsora, vagy a füleket feltolja a címsorhoz? -
kispx
addikt
válasz
Falcon C.
üzenetére
Alaphelyzetben elég a rendszernek (tehát az adatokat ne számoljuk bele) 10-15 GB. Viszont ha pl Streames játékokkal vagy egyébb sok helyet igénylő programokat szeretnél telepíteni akkor ajánlatosabb a több.
Pl.: nekem a belakott Xubuntu 5 Gb helyet foglal. A Mintnél sem nagyon több. -
kispx
addikt
Igen, ezt már láttam, csak a gond ez volt vele, hogy az következő utasításnál:
sudo apt-get install acpi acpi-support acpi-support-base acpi-fakekey acpid acpitool pm-utils powermgmt-base hibernate
Nem lehetett a következő csomagokat telepíteni (nincs a repóban) :
acpi-support-base
acpi-fakekeyEzt a két csomagot kihagytam, és a többit utasítást is végigcsináltam, de semmi.
Még hozzáfűzném azt, hogy a sudo pm-hibernate megy, és sikeresen le is hibernálja a gépet, csak az a nyomógomb inaktív.
Szerk.:
Még ezt a leírást is próbáltam, de ez sem segített. -
kispx
addikt
Sziasztok,
miért nem engedi hibernálni a gépet a Linux Mint 13 Xfce?4.1 Gb swappom van jelenleg, 2 GB memória mellett.

-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Egy pár napig használtam. Összességében elég jó, és kényelmes, viszont én a gnome classic-ra visszaváltottam mert
- Az Urban Terror (játék) cinnamon alatt nem ment, mindig kijelentkezett
- valahogy nekem a Mint Menu-t (ha jól tudom ez a neve) lassan hozta be (2-3 mp, nem vészes, de engemet zavart).Ennyi rosszat tudok róla elmondani.
-
kispx
addikt
Üdv,
Akadt egy pár problémán a legújabb Linux Mint-tel. A frissítéskezelő akarja automatikusan jelezni, hogy van elérhető frissítés, pedig az indítópultban benne van a frissítéskezelő.(Ubuntuban és Lubuntuban automatikusan feldobott egy ablakot indulás után pár perccel, hogy elérhető frissítés)
A hibernálás nem működik. Rákattintok a leállításra ott csak a felfüggesztés, újraindítás, és a leállítás van. (Ubuntuban sem volt hibernálás). Viszont a Lubuntuban volt és működött is.
A felhasználói fiók típusa jelenleg rendszergazda (de azért sudozni kell). Úgy hallottam, hogy alapértelmezetten nem rendszergazdaként hozza létre a felhasználói fiókot a Linux. Érdemes szabványosra átállítani a fiók típusát vagy maradhat úgy?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon