- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Sziasztok,
MATE-nél (vagy a Cinnamonnál) a Firefoxnak van címsora, vagy a füleket feltolja a címsorhoz? -
kispx
addikt
válasz
Falcon C. #784 üzenetére
Alaphelyzetben elég a rendszernek (tehát az adatokat ne számoljuk bele) 10-15 GB. Viszont ha pl Streames játékokkal vagy egyébb sok helyet igénylő programokat szeretnél telepíteni akkor ajánlatosabb a több.
Pl.: nekem a belakott Xubuntu 5 Gb helyet foglal. A Mintnél sem nagyon több. -
kispx
addikt
Igen, ezt már láttam, csak a gond ez volt vele, hogy az következő utasításnál:
sudo apt-get install acpi acpi-support acpi-support-base acpi-fakekey acpid acpitool pm-utils powermgmt-base hibernate
Nem lehetett a következő csomagokat telepíteni (nincs a repóban) :
acpi-support-base
acpi-fakekeyEzt a két csomagot kihagytam, és a többit utasítást is végigcsináltam, de semmi.
Még hozzáfűzném azt, hogy a sudo pm-hibernate megy, és sikeresen le is hibernálja a gépet, csak az a nyomógomb inaktív.
Szerk.:
Még ezt a leírást is próbáltam, de ez sem segített. -
kispx
addikt
Sziasztok,
miért nem engedi hibernálni a gépet a Linux Mint 13 Xfce?4.1 Gb swappom van jelenleg, 2 GB memória mellett.
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Egy pár napig használtam. Összességében elég jó, és kényelmes, viszont én a gnome classic-ra visszaváltottam mert
- Az Urban Terror (játék) cinnamon alatt nem ment, mindig kijelentkezett
- valahogy nekem a Mint Menu-t (ha jól tudom ez a neve) lassan hozta be (2-3 mp, nem vészes, de engemet zavart).Ennyi rosszat tudok róla elmondani.
-
kispx
addikt
Üdv,
Akadt egy pár problémán a legújabb Linux Mint-tel. A frissítéskezelő akarja automatikusan jelezni, hogy van elérhető frissítés, pedig az indítópultban benne van a frissítéskezelő.(Ubuntuban és Lubuntuban automatikusan feldobott egy ablakot indulás után pár perccel, hogy elérhető frissítés)
A hibernálás nem működik. Rákattintok a leállításra ott csak a felfüggesztés, újraindítás, és a leállítás van. (Ubuntuban sem volt hibernálás). Viszont a Lubuntuban volt és működött is.
A felhasználói fiók típusa jelenleg rendszergazda (de azért sudozni kell). Úgy hallottam, hogy alapértelmezetten nem rendszergazdaként hozza létre a felhasználói fiókot a Linux. Érdemes szabványosra átállítani a fiók típusát vagy maradhat úgy?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest