- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Ok, gondolkodtam, hogy merjek-e cinnamon-t felrakni, de érdekes, hogy a 13-as normális sebességgel működik, miközben a 16-os használhatatlan.
Tudom, hogy harmatgyenge a proci, ezért is állt egy ideje a fiókban ez a netbook, de most feléleszteném és nem a rajta levő XP-t próbálnám használni, hanem netezéshez elég lenne egy linux is.
Akkor még az lenne a kérdésem, hogy simán indítsam el a 13-as telepítését és az elintézi a feltelepített 16-ost vagy valahogy először le kell szedni?
sh4d0w: Tudom, hogy lassú, csak próbálok olyan állapotot előidézni, hogy legalább böngészésre jó legyen a gép.
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam Live módban a 16-os verziót, használhatatlanul lassú volt. Azt hittem, hogy azért, mert pendrive-ról fut, ezért feltelepítettem rendesen. Fel is ment gond nélkül. Viszont továbbra is használhatatlanul lassú. Rákattintok valamire és 10 másodperc, mire történik valami. Vagy nem. Leginkább nem történik semmi.
Terminal ablakban begépelek egy parancsot, vár pár másodpercet majd végrehajtja. Itt legalább látom, hogy felfogta-e és elkezdett rajta gondolkodni vagy sem. Kikapcsolni sem tudom, mert nem tudok rákattintani a megfelelő ikonra.Megnéztem és úgy tűnik, hogy a proci le van terhelve: Xorg 33%, cinnamon 10%, cinnamon-settin 10%. Ez így normális? Mert szerintem nem.
Kipróbáltam live módban egy 13-ast és az normál sebességgel ment, 2-3%-os volt a legmagasabb procikihasználás. Most akkor szedjem le a 16-ost és használjak 13-ast vagy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest