Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
0xmilan
üzenetére
Édes istenem, még hogy nincs értelme a legújabb verzióra update-elni. De örülök, hogy nem használok többé ilyen baromságokat, nem kell tűkön ülni, mire megjelenik egy új kiadás, és lesznek olyan jók, hogy frissíthetek végre, mire a mindenható is úgy akarja. Arch alatt csak benyomom neki a sudo pacman -Syu parancsot és a legújabb csomagverziókon vagyok, nem kell várakozni, mire elérhetőek a frissítések, meg nem kell azt nézegetni, hogy mi meddig támogatott. Szóval az Arch LTS, olyan long support van, amíg ki nem adod az újabb pacman -Syu-t, ez néha csak pár óra

Ubisokon is szoktam röhögni, hogy új disztrónál még ilyen partikat is tartanak, amin az új kiadást ünneplik
Meg az Arch abban is le van maradva, hogy nincsenek ilyen frankó női és állatos kódnevei, nem tudnak ezek semmit, se kódnév, se verziószám, se partizás. Csak friss verziók. Meg néha szopás
Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Rowon