- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
0xmilan #9536 üzenetére
Édes istenem, még hogy nincs értelme a legújabb verzióra update-elni. De örülök, hogy nem használok többé ilyen baromságokat, nem kell tűkön ülni, mire megjelenik egy új kiadás, és lesznek olyan jók, hogy frissíthetek végre, mire a mindenható is úgy akarja. Arch alatt csak benyomom neki a sudo pacman -Syu parancsot és a legújabb csomagverziókon vagyok, nem kell várakozni, mire elérhetőek a frissítések, meg nem kell azt nézegetni, hogy mi meddig támogatott. Szóval az Arch LTS, olyan long support van, amíg ki nem adod az újabb pacman -Syu-t, ez néha csak pár óra
Ubisokon is szoktam röhögni, hogy új disztrónál még ilyen partikat is tartanak, amin az új kiadást ünneplik
Meg az Arch abban is le van maradva, hogy nincsenek ilyen frankó női és állatos kódnevei, nem tudnak ezek semmit, se kódnév, se verziószám, se partizás. Csak friss verziók. Meg néha szopás
Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest