- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
0xmilan #9536 üzenetére
Édes istenem, még hogy nincs értelme a legújabb verzióra update-elni. De örülök, hogy nem használok többé ilyen baromságokat, nem kell tűkön ülni, mire megjelenik egy új kiadás, és lesznek olyan jók, hogy frissíthetek végre, mire a mindenható is úgy akarja. Arch alatt csak benyomom neki a sudo pacman -Syu parancsot és a legújabb csomagverziókon vagyok, nem kell várakozni, mire elérhetőek a frissítések, meg nem kell azt nézegetni, hogy mi meddig támogatott. Szóval az Arch LTS, olyan long support van, amíg ki nem adod az újabb pacman -Syu-t, ez néha csak pár óra
Ubisokon is szoktam röhögni, hogy új disztrónál még ilyen partikat is tartanak, amin az új kiadást ünneplik
Meg az Arch abban is le van maradva, hogy nincsenek ilyen frankó női és állatos kódnevei, nem tudnak ezek semmit, se kódnév, se verziószám, se partizás. Csak friss verziók. Meg néha szopás
Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest