Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
ÉS milyen témákat érdemes letölteni? Azokból a pici képekből sokmindent nem tudok leszűrni.
Kernel: 4.13.0-37-generic x86_64 (64 bit)
Desktop: Cinnamon 3.6.7 Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8Nem tudom mit csinálok rosszul de a böngésző angol akar maradni minden áron.
A hang eléggé érces valami másik driver nincsen hozzá amivel szépen szól? Vagy másik lejátszót kell néznem az hátha... bár a youtube se szól valami jól.
HDD-t át lehet nevezni valahogy? Szeretném megkülönböztetni a két partíciót.Más hibát még nem vettem észre e rövid idő alatt.
Ja elcsesztem a bill kiosztást telepítésnél és y-z és í problémám volt. Most jó, de ugye a jelszót még felcserélt billentyűvel adtam meg. Tudok jelszót változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Diablo IV
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon