- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem, ilyet a jelenlegi formájában nem lehet vele csinálni, nem erre való. Esetleg azt csinálhatod, hogy swap partícióra raksz titkosított adatterületet. Persze vigyázni kell rá, hogy swapnek még csak véletlenül se használd. Hogy hihető legyen a dolog, készen kell lennie a swap területet véletlenszerű egyszer használatos kulccsal bekapcsoló scripteknek, stb.
Ha az adatok elrejtése érdekel, akkor a steganográfiának olvass utána.
A fegyveresek ellen a következő ötlet használható még esetleg: A kulcsokat egy könnyen megsemmisíthető médián tárolod (természetesen ott is titkosítva), és ha látod, hogy jönnek a fegyveresek, akkor megsemmisíted: feldarabolod, összetöröd, elégeted a CD-t, vagy valami hasonló. Így akár meg is kínozhatnak, akkor sem jutnak hozzá az adatokhoz. -
WN31RD
addikt
Ha szükséged van erre a funkcionalitásra (ezt pedig csak te tudod eldönteni), akkor érdemes használni.
Én igen nagy mennyiségű adatot nyomtam már át cryptoloop-on (2.4.20+ kernellel), és eddig teljesen jól működött, semmilyen hibát nem tapasztaltam, de állítólag az egész loopback device kód bugos, és olykor hibázik. Éppen ezért ha 2.6-os kernelt használsz, akkor inkább a dm-crypt-et ajánlom (oda-vissza kompatibilis a cryptoloop/loop-aes formátumával). Ez tisztább és stabilabbnak mondott kód. Ezen is sok adatot átnyomtam már (2.6.5+ kernellel), és eddig ezzel sem tapasztaltam hibát.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest