Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem, ilyet a jelenlegi formájában nem lehet vele csinálni, nem erre való. Esetleg azt csinálhatod, hogy swap partícióra raksz titkosított adatterületet. Persze vigyázni kell rá, hogy swapnek még csak véletlenül se használd. Hogy hihető legyen a dolog, készen kell lennie a swap területet véletlenszerű egyszer használatos kulccsal bekapcsoló scripteknek, stb.
Ha az adatok elrejtése érdekel, akkor a steganográfiának olvass utána.
A fegyveresek ellen a következő ötlet használható még esetleg: A kulcsokat egy könnyen megsemmisíthető médián tárolod (természetesen ott is titkosítva), és ha látod, hogy jönnek a fegyveresek, akkor megsemmisíted: feldarabolod, összetöröd, elégeted a CD-t, vagy valami hasonló. Így akár meg is kínozhatnak, akkor sem jutnak hozzá az adatokhoz. -
WN31RD
addikt
Ha szükséged van erre a funkcionalitásra (ezt pedig csak te tudod eldönteni), akkor érdemes használni.
Én igen nagy mennyiségű adatot nyomtam már át cryptoloop-on (2.4.20+ kernellel), és eddig teljesen jól működött, semmilyen hibát nem tapasztaltam, de állítólag az egész loopback device kód bugos, és olykor hibázik. Éppen ezért ha 2.6-os kernelt használsz, akkor inkább a dm-crypt-et ajánlom (oda-vissza kompatibilis a cryptoloop/loop-aes formátumával). Ez tisztább és stabilabbnak mondott kód. Ezen is sok adatot átnyomtam már (2.6.5+ kernellel), és eddig ezzel sem tapasztaltam hibát.
Aktív témák
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest