- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Nos, köszi a válaszod :P
Közben turtam-fúrtam a netet, (uhu oldala, linuxfórum) és találtam válaszokat is.
A linux-verziót úgy értettem, hogy maga a játék nem támogatja, de így már ok. Wine kell hozzá. Igaz ezzel is van gondom, mert root-ként telepítettem, és sokszor ütközött 'kérés megtagadva'-hibaüzenetbe, pedig átállítottam a fileok jogosultságait, s valamikor a telepítés közepe felé megszakadt, és most sem a 'make install' sem a 'make uninstall' nem megy :(
Ezzel nem tudom mit csináljak :( Esetleg töröljem az egész könyvtárat? :F
(mindjárt megnézem a hibaüzenetet)
Ez a sax2 ua. mint a YaST2? Szöveges módban ez nem megy, de mindegy, találtam leírást rá.
Tehát: a driverek most mind ok :)
Szerk: Lehet egyszerű, de ha már itt vagy(;]): hogyan lehet a meghajtókat a file-kezelőben 'előrehozni?' -tehát ne a mnt alatt legyenek:
Jahh, és most az UHU-val próbálkozom, elég szimpatikus, ráadásul anyámnak is tetszik :DDD
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest