Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

válasz Cyber_Bird #1793 üzenetére

Jelentem 3 órányi rpm vadászat után megy az mplayer is :)
    holnap újúlt erővel nekiesek a tvoutonak de azért remélem ad valaki egy mentőötletet :)

• Cyber_Bird

senior tag

üdv :)

Szóval a kérdésem:
    Felraktam egy Suse linux 10.1 et ugye kezdőknek tökéletes... a Hp omnibook vt6200as notimra minden szép és jó Gnome os X felület. Viszont a Tv-out alapból nem támogatott dolog sajnos az ati oldalán hosszas kutatkodás után sem találtam a VGA-hoz drivert Ati mobility M6, ugyanis, a régi vga-kat nem támogatják, mert minek, akinek ilyen van dögöljön meg. Volt pár link elsősorban m3/m4 es karikig viszont M6hoz nem találtam semmit. Aki esetleg megküzdött már ezzel a problémával és sikeresen beizzította a TVout ot Suse vagy bármely más disztró alatt, attól szivesen venném a tanácsot linket howto-t bármit de legjobban egy részletes életem első linuxa 6 évnyi windows után típusú tanácsot fogadnék szivesen
    ugyanis linux téren teljesen kezdő vagyok :(

Előre is köszönet érte.

U.i.:http://www.thinkwiki.org/wiki/ATI_Mobility_Radeon_7000
    innen nézegettem fel is raktam az atitvout toolt viszont nem sikerült működésre bírni, többek között már ott elakadtam hogy ugye én egy rpm csomagból tettem fel és eleve nem a leírásban található elérsi útra teszi hanem kérdéses helyre, valamint mplayer installnál ( tulképp ha legalább az mplayer menne már boldog lennék :) ) a Függőségek feloldása nem sikerült hibaüzit kapok

Új hozzászólás Aktív témák