Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penguin95

senior tag

válasz ubyegon2 #78949 üzenetére

Nem is tudtam, hogy ajánlott blogot írni ahhoz, hogy ne baszogassák az embert egy olyan dologért, amit szíve joga eldönteni. Még akkor is ha nem akkora bölcs mint te vagy, hanem csak "nokedli". De legyen, itt egy rövid blog csak most, csak neked:

Nem pártolom azt a mentalitást, aminek hála a systemd és annak gazdája mindenben is ott akar lenni. Talán ezt még az is megteheti, aki nem terminállal állítja be a napi ébresztőjét, pláne ha vállalja, hogy emiatt nehézségekbe ütközhet a későbbiek során.

A magyar dolgot gondolom a haladó topikos, eddig még nem találtam olyan alternatívát, ami ingyenes, tud magyarul (nekem megfelelne az angol, de a család többi tagja minimálisan se beszéli), könnyen kezelhető, és elérhető linuxon részre értetted, mivel itt erről szó sem esett. Van egy rossz hírem, nem emiatt halogattam eddig az AnyDesk kipróbálását, de ezt a jelek szerint még nem tudod, pedig ez elvárható lenne egy olyan ismeretekkel rendelkező embertől mint te.

nopara, csak ennyi lettem volna ebben a topikban, szerencsére rajtad kívül mindenki más képes volt arra, hogy időt és türelmet szánt a problémáimra, amiket nekik köszönhetően meg tudtam oldani. Nekik köszönöm még egyszer. És mielőtt blogot kérnél arról is, miért ezt a stílust választottam a válaszomhoz: Nem szeretem, mikor nincs egyensúlyban az általam, és a másik fél által képviselt stílus. Én úgy gondolom, hogy ezelőtt a hozzászólás előtt nem voltam tiszteletlen veletek, és igyekeztem nem játszani az eszem.

• Doky586

félisten

LOGOUT blog

válasz ubyegon2 #78949 üzenetére

Márkásnak nevezett vackok helyett legközelebb vegyél szabványos (ATX) gépet.. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés