Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NovaBlue

aktív tag

válasz ngabor2 #4547 üzenetére

hali

köszi a válaszokat most telepitettem ujra a notin az ubuntut (7.10),DE először mikor ma feltettem megcsináltam az ATI driverrel kapcsolatos dolgokat amik az ubuntus topikban van (ha jóludom te irtad).
    Namármost olyan kérdéseket tett fel, hogy aztse tudtam miről beszél meg mikor az elején ki kell választani, hogy ati meg elsa.. rámegy az atira és ennyivel le is tudta?

Utána jönnek az egérrel meg monitorral kapcsolatos kérdések a monitornál akadt ki mikor megkérdezte hogy próbálja meg felismerni automatikusan a képernyőt és ott villogot meg stb.. és utána olyan lett a kép hogy nemtudtam elolvasni sem hogy mi van kiirva.
    Ezt nemigazán értem!

Másik most meg ugye feltelepitettem és alapból felismerte a hálókártyát eth0(ethernet) de a wifit nem de legalább az egyik megy de hogy hogyan azt nemtudom.

most már csak az ati drivert kellene feltenni rendesen és nem ugy hogy utána mindig reinstall következzen.

3.

feltettem a te általad emlitett gkrellm-et jó is fasza is csak, hol állitsam be hogy automatikusan induljon is el?

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés