- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Elölről kezdtem, felraktam mindent, amit csak lehetett. nem a parancssor jött be, hanem egyenesen egy bejelentkező képernyő. Amikor beírtam a login nevet és a passwordot bejött a linux valami 320X150 -es felbontásban. Minden olyan nagy volt megint, hogy nem lehetett megtalálni semmit. Gondoltam, ha nem ismeri fel a videokártyát, sebaj, majd letöltöm a netről a megfelelő drivert. De ahhoz netkapcsolat is kellett volna. Ami persze nem volt és ekkora felbontásban nem lehet semmit sem helyreállítani, mert amint megnyitok egy ablakot a háromnegyede kilóg a képernyőből, szinte ijesztő. Aztán behoztam a parancssort és amikor beírtam a startx parancsot olyan zavaros lett a képernyő, hogy ki kellett lépni. Mindegy. Még próbálkozom egy darabig. Mindenesetre a LILI bootmanager korrektül működik, már ez is valami.:)
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest