Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabprimo
csendes tag
Sziasztok, talán kicsit OFF, de érdekes, HASZNOS INFO
én éppen ma váalsztottam ki az LG laptopot, több napja néztem már, amit egy igen kézenfekvő nevű weboldalon akartam megrendelni, talán nem szabad leírnom a nevét, ezért nem teszem. Az ára egy másik kézenfekvő nevű weboldalához képest valóban jó volt. Fel is hívtam őket, megbeszéltük, hogy írok emailt, ami a megrenelés lesz hivatalosan és holnap szállítják is ki. Szerencsére nem írtam egyből mailt, de a weboldalukra felmentem újra, és báraz ára már napok óta ( és feltételezem már jóval előtte is) fix volt, hirtelen megváltozott !!! Nem hittem a szememnek, 36.000-er felemelték, érdekes módon a telefonon való egyeztetésünk után pár perccel... Felhívtam őket hogy ez mi, tévedés történt? ''nem csak megváltoztattuk''... Le is raktam a telefont...
Ha nem nézek rá újra a weboldalra és holnap vártam volna hogy megjöjjön, 36.000 ezerrel drágább ár várt volna rám, én meg győzködhettem volna magyarázkodni és még én lettem volna a hibás. Elég rossz politika ez szerintem, mivel én elvből nem fogom megvenni ezt a laptopot már náluk, de semmit a jövőben sem. Ez gerinctelenség volt szvsz.
Úgyhogy ha netről rendeltek valamit, a lefixálás után ne rendeljétek meg egyből, nézzetek rá az árra jó pár óra múlva is és csak utána...
Elvette a kedvem az egész laptop vásárlástól...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest