Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok Mindenki !
Én is azt vallom magaménak hogy halál a TN+ Film paneltípusra és egy BenQ M2200HD-t szeretnék cserélni valami jóféle IPS paneltípussal szerelt monitorra !
2 kiszemeltem akadt:
LG IPS236V vs Dell UltraSharp U2312HM
Ezen 2 típusról azt olvastam hogy míg az első LG versenyzőnk natív 8-bites színátfedéssel bír az utóbbi csak 6-bites színturbosítást tud felmutatni (FRC eljárással), ha jól írom..
Egyedüli többletpontot a 300cd/m2-es adata ad a DELL-nek az LG 250 cd-val szemben (nagyon nagy ez a különbség, azt nem tudom, mondjátok meg Ti szakik) viszont az LG-n van HDMI bemeneti port is ami Nekem ugyancsak fontos lenne !
Namár most eddig nem is lenne kérdéses hogy melyiket vegyem meg, csak hát...
Ami az LG IPS 236V-től eltántorít az az hogy sok helyen olvastam hogy szörnyen rosszak a feketéi ennek a szépségnek ( vagyis hogy belilásodik de kegyetlenül ha oldalról nézi az ember, ami ugye Achilles-sarka az IPS paneltípusnoknak, de ennek az LG készüléknek főleg, mit tudtok Nekem erről mondani ?
Ez a jelenség volna az:
Ahogy hallom ennek a típusnak vannak szériái amelyekből a régebbi a rosszabb, ez tényleg így van, esetleg Valaki ? Egyedül ez az a tény ami Engem visszatart a vásárlástól !
Ti mi szépet tudtok Nekem elmondani a Ti kipróbált szemszögetekből ?
Kérlek benneteket segítsetek mert nagyon elvagyok most veszve...
Köszönet előlre is és bocsássatok meg a sok sor miatt de szerettem volna ha teljes mértékben átlátjátok az Én szempontjaimat is !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm