Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
Watt25 #41785 üzenetére
Hihi!
Kib*sztam vele! Bekötöttem egy Scartot, a HDMI-t nem húztam ki, mert az ugye jól jön az m1HD csatornánál, és átállítottam a beállításokban Scartra, egyből veszi a lapot!
Konklúzió: HDMI-n meg sem szabad próbálni, le van védve!(#41810) vigyori78: Aha csak ez kábelesre igaz, nem műholdasra!
-
bluobluo75
őstag
válasz
Watt25 #41785 üzenetére
Átolvastam, viszont 1 dolgot kiagyott, amit lehet holnap ki is próbálok: a Humax ud fox hd beltériből Scartot és nem HDMI-t fogok kivezetni, azaz csak bedugom a Scartot a boxba és a tévébe, a HDMI-hez nem nyúlok, továbbra is a tévében maradna csak a beállításban állítom át Scartra
Ez ma eszembe sem jutott
Azért Scart, mert amikor sima ud fox-om volt akkor ment a felvétel, a képminőséget meg úgy is röntgenszemű venné észre, kivéve hd, de az úgy is csak a HDMI-n menne....perpillanat jobbat nem tudok
Amit írtak külön kártya előfizetés nem jó, mert 1 forinttal többet nem szándékozom már költeni tévénézésre, így is már 4690Ft a 3 beltérivel a UPC Direct+
Így a direkt kártya kihúzva
Ha bejönne a divatba egy olyan amit már régen megkellett volna tenni, hogy a szolgáltató megszüntetné a bertériket és átállnának CI+-ra, az egyszeri modul díjját vígan fizetném ki, de külön még direkt kártya előfizetést ááá eszemben sincs! -
Lebowski
tag
válasz
Watt25 #41785 üzenetére
Úgy látom hetente előjön a kérdés, persze már vásárlás után, és valahogy senkinek sem akaródzik megtalálni a fórumban a válaszokat...
Szerintem az ilyen felvevős dolognak igazából akkor van értelme, ha az tv nélkül és bármely csatornáról EPG és/vagy saját időpontok megadásával is működik úgy, hogy a tv-n közben akár másik bemeneten mást nézhetek, használhatok vagy akár hálózati műsort (pl. serviio) is lejátszhatok. Mivel ehhez DVR képes külső egység kell (STB), szerintem vásárlás szolgáltatás megrendelése _előtt_ lenne célszerű ezeket a kérdéseket mindenkinek feltenni (pl. a szolgáltatójának), nem pedig utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest